Wildcraft Animal Sim Online 3D on palkittu peli, joka perustuu uuteen IP-osoitteeseen. Se kertoo tarinan viidestä ihmisestä, jotka matkustavat maatilalle auttamaan isäänsä epäonnistuneessa terveydessään ja ansaitsemaan rahaa. Maatilalle tullessaan he kuitenkin huomaavat, että isä hyökkäsi villieläinten joukosta. Sitten ihmisten on selvitettävä, mikä on saanut eläimet hyökkäämään isäänsä ja pystyvätkö pysäyttämään eläimet ja pelastamaan isänsä.

Pelin avulla pelaajat voivat hallita eläimiä ja huolehtia niistä ja heidän tarpeistaan. Voit esimerkiksi ruokkia eläimiä, vaihtaa heidän vaatteensa ja kouluttaa heitä tekemään tiettyjä töitä, kuten omenoiden poimimista tai kylvöä ja sadonkorjuuta. Lisäksi voit ostaa antibiootteja kaupasta ja parantaa vammoja.

Wildcraft Animal SIM -verkkopelissä on useita eläimiä, kuten koiria, sikoja ja kanoja. Nämä ovat peräisin eri maatiloilta ympäri maailmaa. Jokaisella pelin kyläläisellä on oma eläinrotu. On kuitenkin edelleen joitain, joita ei ole määritelty. Tämän seurauksena sinulla on laaja valikoima eläimiä, joista jokaisella on erilaiset ominaisuudet ja piirteet. Voit kasvattaa näitä eläimiä ja parantaa heidän terveyttään ja onnellisuuttaan.

Peliä selatessasi voit myös tavata muita hahmoja ja osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Kun napsautat muita pelaajia pelissä, sinulta kysytään, haluatko maata heidän kanssaan. Kun olet hyväksynyt kutsun, näet muita maatilan eläimiä, jotka voit ottaa töihin heille. Näihin tehtäviin kuuluu ruokinta, jalostus ja munien kerääminen.

Näitä verkkopelejä voi pelata ilmaiseksi. Sinun on kuitenkin oltava vähintään kymmenen tasoa, ennen kuin voit valita, mitä villieläin Sim Online -pelejä pelataan. Näiden pelien luonteen vuoksi niistä nautitaan parhaiten, kun käytät Internet Explorerin uusinta versiota. Jos kohtaat ongelmia näiden pelien pelaamisessa tietyillä selaimilla, syynä voi olla käytetyn selaimen teknisen tuen puute.

Ollakseni oikeudenmukainen, tämä ei todellakaan ole ongelma useimmille Wildcraft Animal Sim Online 3D -peleille. Vaikka se olisi, en suosittele niiden toistamista Internet Explorerin vanhemmilla versioilla. Suorituskyvyn tulee olla tasainen ja tasainen riippumatta siitä, mitä Internet Explorer -versiota käytät. Tästä säännöstä on kuitenkin muutama poikkeus. Jos pelattava peli kaatuu tai tietokone jumiutuu pelin asentamisen tai pelaamisen jälkeen, vie tietokoneesi asiantuntijalle ja korjaa se välittömästi.