Whack Your Ex on yksi niistä treffipeleistä, jotka ovat suosikki niiden keskuudessa, jotka tuntevat olevansa kaipaamassa viimeisintä villitystä. Monet itsesi kaltaiset miehet yrittävät selvittää, miten saada entinen takaisin. Jotkut onnistuvat, jotkut eivät. Pistä Ex: si, voi olla uusin peli, mutta se on jo ansainnut suosiotaan sitä pelaavien ja kiinnostuneiden keskuudessa.

Whack Ex on yksi peli, joka keskittyy entisen palauttamiseen monien toimintojen kautta. Nämä aktiviteetit vaihtelevat keskiarvosta poikaystävän tai tyttöystävän rooliin, edes täysin tietämättöminä entisistäsi. Lyhyesti sanottuna, olet pomo ja päätät, mitä entinen tekee. Jos olet onnistunut tässä pelissä, se tarkoittaa, että olet onnistunut saamaan entisen toisen suhde kanssasi. Jos epäonnistut, pidät silti pelin hengissä yrittämällä saada entinen takaisin yhdessä tai toisessa muodossa.

Joten, miten yksi pelaa Whack Ex? No, aluksi sinun on saatava käsiisi entisen puhelimesi, matkapuhelimesi tai sähköpostisi. Sinun täytyy saada kaikki järjestyksessä, jotta voit aloittaa pelin. Seuraavaksi sinun on tehtävä ensitutkimus entisestä. Tämä tarkoittaa sen selvittämistä, mitä he tekivät, minne he olivat menossa ja kenen kanssa he olivat.

Kun sinulla on nämä tiedot kädessä, on aika pelata odottavaa peliä. Toisin sanoen odotat, että entinen vastaa tiettyyn numeroon tai lähettää sinulle tekstiviestin. Kun he vihdoin reagoivat, valmistaudu draamaan. Entinen työntekijäsi lähettää sinulle yleensä vastauksen johonkin useista syistä. He saattavat vastata sinulle, koska he eivät tiedä kuka olet, he voivat olla kiireisiä, he eivät ehkä näe sinua niin paljon kuin haluaisit, tai he voivat olla väsyneitä kaikesta tekstiviestistä, jonka he ovat tehneet.

Yksi parhaista asioista, joita voit tehdä tässä pelin vaiheessa, on lähettää heille teksti johonkin heidän matkapuhelimestaan ​​nähdäkseen, tuleeko mitään esiin. Et voi koskaan tietää – se voi osoittautua merkiksi siitä, että heillä on hauskaa jonkun toisen kanssa. Toinen asia, jonka voit tehdä, on soittaa heidän matkapuhelimeensä ja tarkistaa, vastaavatko he siihen vai eivät.

Kun saat signaalit yhdestä tai molemmista näistä menetelmistä, on aika aloittaa pelaaminen Whack Your Ex. Älä unohda, tavoitteesi on saada entinen takaisin elämään. Tässä pelissä on kyse antamisesta ja ottamisesta uudelleen. Osoittamalla heille, että voit silti olla heidän kanssaan ystäviä edes jakautumisen jälkeen, saat varmasti heidät takaisin elämääsi. Itse asiassa saat ne takaisin niin nopeasti, ettet edes huomaa sitä.