Ville Kari: Millionaire Game on jatkoa osumalle Ville: Thy Majesty – A Quest of the Princess. Pelin lähtökohtana on, että muinaisen egyptiläisen prinsessana Villen on paljastettava menneisyytensä löytääkseen totuuden identiteetistään ja perinnöstään. Kuningas Velete on palkannut hänet matkustamaan uuteen valtakuntaan, mutta kun hänen on suoritettava kuninkaalliset velvollisuutensa sekä henkilökohtaiset velvoitteensa, hänen on alettava kyseenalaistaa omat päätöksensä ja kulkemansa polku. Tuleeko hänen läsnäolostaan ​​koskaan mukava koti hänelle? Vai menettääkö hän kaiken pyrkimyksissään?

Vaikka se ei todellakaan saavuta samaa piilotettujen esineiden pulmapelin tasoa kuin edeltäjänsä, Ville Kari: Millionaire Game -pelissä on varmasti tarpeeksi menoa sille, että se pysyisi yksin ja saisi ydinyleisönsä (joka sisältää kaikki ydinyleisöille, kuten pelaajille ja niille, jotka nauttivat vain hyvästä, vanhan muodin ajanhallinnasta). Jos pidät vanhasta hyvästä ajanhallinnasta, pidät tästä. Ajanhallintalaji tunnetaan hyvin monien onnistuneiden videopelien luomisesta (ajattele Legend of Zelda, Super Mario, Jade Empire), joten ei ole mikään yllätys, että Villellä on mitä tarvitsee luoda kelvollinen jatko-osa. Niille, jotka eivät tunne franchisinga, Ville on yksi alkuperäisen pelin (kultaisen silmän) hahmoista, joka matkustaa ajassa taaksepäin löytää itsensä nykypäivän Egyptistä. Se’

Tarina seuraa täsmälleen samalla tavalla kuin edeltäjänsä: etsi valtakunnan ympärillä levinneet muinaiset esineet ja selvitä niiden alkuperää ympäröivät mysteerit. Se tekee kuitenkin jotain hieman erilaista. Toisin kuin useimmat piilotettujen esineiden palapelit, joissa sinun on löydettävä kaikki luetellut kohteet ja käytettävä niitä viisaasti pulman ratkaisemiseksi, tässä on tutkittava huolellisesti kaikki kohteet. Kohteet ovat täynnä karttaa, ja sinun täytyy etsiä ne ja sijoittaa ne oikeaan paikkaan, ennen kuin voit laittaa ne alustalle ja avata oven seuraavaan huoneeseen. Jos teet väärän siirron, esineet putoavat lattialle, jolloin sinulle jää toinen ongelma: mistä löydät kaikki tarvitsemasi kohteet tason viimeistelyyn. Tällä kertaa etsit kaikkia kohteita, mutta vain muutamia tehtävän suorittamiseen tarvittavia kohteita.

Pelin yleinen suunnittelu on miellyttävä, vaikka se voi toisinaan olla hieman hidasta. Jotkut löydettävistä esineistä eivät ole heti ilmeisiä, ja sinun on ehkä siirryttävä hitaasti nähdäksesi ne. Kun yrität selvittää, mihin kukin esine sijoitetaan, peli kertoo kuitenkin melko paljon, mihin se on sijoitettava. Liian nopeasti liikkuminen tasojen läpi aiheuttaa sinun kaipaamaan joitain maisemia, vaikka se on helppo vain käynnistää uudelleen, jos juutut kiinni. Musiikki sopii hyvin pelin yleiseen mielialaan, sopien hyvin myös peliä ympäröivän mysteerin ja juonittelun tunnelmaan.

Ville Kari Millionaire is different from many hidden object games. Unlike many hidden object games, you actually get to see many of the items you find while investigating a crime. For this reason, you must use your head in order to solve the puzzle, rather than just relying on memorizing a few commands. If you make the wrong move, you’re likely to lose a portion of your inventory or even be stuck with an item you no longer want.

Kaiken kaikkiaan Ville Kari Millionaire on toinen piilotettu objektipeli, joka keskittyy enemmän tutkimiseen ja ilmapiiriin kuin todelliseen pulmien ratkaisemiseen. Se tarjoaa runsaasti viihdettä odottaessasi seuraavien kohteiden löytämistä, joita tarvitaan edetä seuraavaan kaupungin alueeseen. Löytämisen ja keräämisen kohteiden suuren määrän vuoksi pelin pelaaminen voi kuitenkin kestää melko vähän aikaa. Kuitenkin, kun pääset loppuun, ilmapiiri ja juoni todella tulevat pelaamaan. Sinut koukkuun monta tuntia pelatessasi tätä peliä.