Trump- ja Temper-pelit eivät ole vain hauskoja, mutta ne ovat myös opettavaisia. Emme voi sivuuttaa sitä tosiasiaa, että Donald Trump on todella hyvä psykologi. Hän tietää varmasti, mitä ihmisten voittamiseksi tarvitaan, ja liike-elämässä se tarkoittaa mahdollisuutta käyttää viestintätaitojasi työn tekemiseen. Tämä on vain yksi hänen suurista kyvyistään muun muassa.

Mutta hän on myös hyvä kommunikoija, joten tarvitaan psykologisia pelejä. Liikemaailmassa on monia tapauksia, joissa käydään kiivasta keskustelua, jotkut henkilökohtaisia, toiset ammattilaisia. Ja joskus nämä menevät käsistä. Ratkaisu tähän ongelmaan on tuoda keskustelu tasaiselle tasolle, ainakin siihen pisteeseen, jossa molemmat osallistujat ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Juuri sen saat pelaamalla peliä ”Trump and Temper Game”. Tulet iloiseksi, että teit. Se on paljon kuin sanojen soittamista ystävien kanssa. Paitsi sanojen sijaan joudut käyttämään hieman hassuja mielikuvia saadaksesi muut pelaajat tekemään yhteistyötä kanssasi. Ja voin kertoa teille, joskus se vaatii huumoria.

Jos et vielä tunne tätä peliä, kerron mielelläni, että olet onnea. Se löytyy melkein kaikista suosituista verkkosivustoista, jotka tarjoavat pelejä. Ainoa mitä sinun on tehtävä päästäksesi siihen, on etsiä sanaa ”trump ja pelin peli”. Kun sinulla on tämä valinta, voit pelata sitä milloin haluat. Se on upea tapa pitää hauskaa.

Säännöt näyttävät riittävän yksinkertaisilta. Kullekin annetaan sana, joko negatiivinen tai positiivinen. Sinun on saatava mahdollisimman monta sanaa vastustajien suusta, käyttäen vain yhtä tai kahta sanaa. Mutta jos joku kilpailijoistasi onnistuu saamaan enemmän kuin kaksi sanaa, menetät. Joten olet yksin, jotta pääset takaisin radalle.

”Trump and temper -pelistä” on monia eri versioita. Jotkut ovat jopa saatavilla DVD-levyillä. Ne tarjoavat viihdettä tuntikausia ja opettavat lapsille kärsivällisyyden ja nöyryyden tärkeyttä. Joten, jos sinulla on koskaan mahdollisuus kokeilla niitä, suosittelen sitä.

Sääntöjä on helppo noudattaa. Jos haluat kokeilla niitä, etsi vain Googlesta ”trumpetteja ja pelipelejä”. Ne ovat saatavilla kaikissa eri versioissa, joten löydät helposti pelin, jolla pääset alkuun. Tiedän, että jotkut ihmiset ovat hämmentyneitä luonnostaan, mutta todellisuudessa useimmat meistä eivät ole täydellisiä.

Ajattele vain, kuinka hienoa olisi voittaa julkinen mielipide ja saada kaikki ajattelemaan, että olet suurin elossa oleva ihminen. Se olisi hieno saavutus. Lisäksi saat paljon kohteliaisuuksia ja positiivisia kommentteja. Voit jopa pitää julkisen huomion tulevina vuosina. Se on todella yksinkertaista, eikö olekin?