Kuinka ostaa Twister-pelisääntöjä verkossa? Kirjoita täydellinen osoitteesi (postinumero ja katunumero mukaan lukien), nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Noudata sivuston ohjeita saadaksesi Twister-juhlatarvikkeet suoraan kotiovellesi. Kun sinulla on se, voit pelata heti!

Twister on loistava seurapeli, joka voidaan sovittaa kaikenlaisiin tilanteisiin. Aluksi on olemassa useita erilaisia ​​peliideoita, joihin liittyy oma ”lauta” tai ”rengas”. Voit esimerkiksi ostaa Twister-lautapeliideoita, joissa sinulla on vain kaksi tai kolme tuotetta ostettavaksi ja sinua pyydetään keksimään arvaus siitä, mitkä tuotteet saattavat olla.

Voit esimerkiksi nimetä kohteita, kuten ”omena”, ”banaani”, ”päärynä” ja ”koira”. Vaihtoehtoisesti voit nimetä kohteet, joissa sinulle annetaan yksi kohde ja sinua pyydetään nimeämään päinvastainen: ”koira” tai ”hedelmä”. Kohteet voivat olla missä tahansa järjestyksessä. Haluat selvittää perheesi muiden jäsenten nimet ennen aloittamista. Kun kaikki perheenjäsenesi ovat arvanneet saman tuotteen, kaikki saavat tarran, jossa on sana ”Perhe”. Tämä toimii kaikkien tapana olla yhteydessä toisiinsa ja nauttia kaivatusta rentoutumisajasta pitkän työpäivän jälkeen.

Toinen hauska twister-versio sisältää sarjan twister-esineiden ostamisen ja ystävien kutsumisen keksimään ideoita, mitkä tuotteet ovat. Kun jokainen on keksinyt ainutlaatuisia yhdistelmiä, voit antaa jokaiselle oman sarjan twister-esineitä pelaamiseen. Tässä pelissä kaikki valitsevat nimen ja saavat joukon esineitä. Sitten heidän on käytettävä näitä kohteita luomaan muotoja, jotka ovat yhdenmukaisia ​​kunkin valitsemansa kohteen nimen ja kuvauksen kanssa.

Viimeinen peli, jonka haluat pelata, on nimetty lapsesi suosikki televisio-ohjelman ”Hinta on oikea” mukaan. Tässä twister-versiossa sinun on luotava joukko kohteita, jotka ovat yhdenmukaisia ​​näyttelyssä esiintyvien sanojen kanssa. Tämä on hieno peli perheiden pelattavaksi yhdessä, koska he kaikki voivat kommentoida kohteen hyvää tai huonoa, käyttämättä roppuita tai joutumatta henkilökohtaisiin vaikeuksiin.

Twisterin pelaaminen lastesi kanssa on hauskaa ja helppoa. Ennen kuin huomaatkaan, kaikki perheenjäsenet kutisevat päästäksesi peliin. Twister on loistava tapa sinä ja lapsesi sitoutua sekä tarjota heille hauskaa ja hauskaa. Pienellä luovuudella huomaat, että tämän pelin pelaaminen antaa sinulle ja perheellesi hauskaa tuntia. Jos sinun on joskus löydettävä joitain korvaavia pelejä lapsillesi, sinun kannattaa harkita Twisteriä.