Monien huhujen mukaan PlayStation 4: lle tulee tänä vuonna uusia pelejä. Jotkut sivustot jopa sanovat, että se on ”tulossa”, mutta jos todella haluat tietää siitä, sinun pitäisi pystyä selvittämään se lukemalla tämä artikkeli. Huhuista riippumatta, ei ole mitään keinoa tietää, ovatko huhut totta vai eivät, ennen kuin pelit ovat tulleet ja ihmiset ovat pelanneet. Joten tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tulevan PS4-pelin huhuista.

Useiden vuosien ajan ihmiset ovat yrittäneet saada käsiinsä joitain vanhempia pelejä, kuten PSP. Sony ei ole koskaan tukenut näitä vanhempia pelejä, ja fanien tehtävä oli tehdä kaikkensa, jotta heidän suosikkipelinsä olisi pelattavissa uudemmilla pelikonsoleilla, kuten PS3 ja Xbox. Valitettavasti Sony ei julkaissut vanhempia PSP-pelejä enää koskaan. Näyttää siltä, ​​että he saattavat julkaista lisää pelejä PSP: lle myöhemmin tänä vuonna.

Yksi peli, jossa on spekuloitu paljon, on Killzone. Tätä peliä ihmiset ovat odottaneet, koska pelin ensimmäinen versio ilmestyi PSP: lle. Se on aina ollut yksi parhaista peleistä, kun on kyse grafiikasta ja pelattavuudesta. Huhujen mukaan ne julkaistaan ​​jossain vaiheessa vuonna 2020, mutta tätä päivämäärää ei ole vielä asetettu. He eivät voi kertoa, milloin se tapahtuu, koska se riippuu siitä, minkälaisia ​​pelejä he aikovat tehdä.

Monet ihmiset ovat myös spekuloineet mahdollisuudesta julkaista pelejä Nintendo Wii: ssä. Wii-omistajat toivoivat saavansa käsiinsä joitain vanhempia pelejä, joita he eivät olleet pelanneet konsolillaan, ja toivoivat, että tämä uusi konsoli lopulta tukee näitä pelejä. Valitettavasti näistä huhuista ei ole vielä saatu vahvistusta. Liian monta huhua kelluu, jotta ne olisivat totta, ja pelin julkaiseminen ennen kuin se on täysin valmis, näyttää vain epäammattimaiselta.

Huhujen mukaan Microsoft saattaa joutua pelimarkkinoille uuden sukupolven konsolillaan. Xbox oli osuma pelaajien keskuudessa, mutta Microsoft on yrittänyt kovasti saada seuraavan sukupolven konsolin houkuttelemaan paitsi kovapelaajia myös kaikenlaisia ​​pelaajia siellä. Xbox Live Arcade oli heidän ensimmäinen askel tähän suuntaan, ja toistaiseksi he eivät ole pärjänneet kovin hyvin sen kanssa. Huhujen mukaan he esittävät uudet pelit järjestelmään jossain vaiheessa, mutta sitä aikaa ei ole vielä asetettu.

Ilmoitettaville peleille voi odottaa näkevänsä paljon erilaisia ​​tyylilajeja. Tulevassa pelivalikoimassa on toimintaa, seikkailua, roolipelejä, pulmia, urheilua, taistelua ja jopa piilotettuja esineitä. Jokainen näistä on varmasti jännittävä pääsy pelimaailmaan. Voit alkaa säästää rahaa näille peleille nähdäksesi, mistä ne tarkoittavat. Ei ole epäilystäkään siitä, että tuleva pelivalikoima tarjoaa jokaiselle jotakin.