Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä voidaksesi pelata Thousand 1001 -pelejä verkossa, on rekisteröityä tilille kyseisillä sivustoilla. Rekisteröityminen on maksutonta ja kestää yleensä vain muutaman minuutin ajastasi. Kun olet rekisteröitynyt, voit käyttää kaikkia sivuston pelejä. Lisäksi käydään usein useita kilpailuja, joten sinut varmasti hemmotellaan kaikella jännityksellä.

Kuten jo mainitsin, Tuhannet pelinimikkeet löytyvät useista luokista. Voit esimerkiksi valita urheilun, pelihallin, seikkailun, ruoanlaiton, pukeutumisen, kilpa-ajojen ja monien muiden vaihtoehtojen joukosta. Jokaisessa luokassa on useita pelejä, jotka sopivat siististi siihen. Siksi et ole tottunut yrittäessäsi löytää jotain, josta nautit pelaamisesta.

Yksi sivustojen tarjoama ominaisuus on opetusohjelma, joka opettaa sinulle kaiken, mitä sinun on tiedettävä pelaamiseen menestyksekkäästi. Opetusohjelmat ovat saatavana englanniksi ja espanjaksi. Näin voit aloittaa heti rekisteröinnin jälkeen. Saatavilla on myös useita foorumeita, joiden avulla voit olla vuorovaikutuksessa muiden pelaajien kanssa keskustellaksesi asioista ja jakaa vinkkejä keskenään.

Opetusohjelman ja keskustelupalstojen lisäksi löydät sivustolta myös muita ominaisuuksia, joiden avulla voit parantaa pelaamistasi. Voit esimerkiksi lisätä pisteitä tekemällä oikeita liikkeitä. Toinen hyödyllinen ominaisuus on ”pelinauhuri”. Tämän ominaisuuden avulla voit itse nauhoittaa pelaamasi pelin, jotta voit katsoa taaksepäin ja nähdä, kuinka pärjäsit tietyssä pelissä. Voit sitten tarkistaa nämä tallennetut pelit ja selvittää heikkoutesi.

Monet sivustot tarjoavat kilpailupelejä muita pelaajia vastaan. Jos sinulla on ongelmia tietyn pelin kanssa, voit pelata muita vastaan, jotka ovat pelanneet samaa peliä kuin sinä. Lisäksi voit ottaa vastaan ​​haasteita muiden rekisteröityneiden käyttäjien kanssa, jotka ovat osa tuhatta online-peliä.

Joillakin pelisivustoilla on kilpailuja ja lahjoja, jotta saat sinut koukkuun ja palaamaan takaisin. Voittaaksesi yhden näistä kilpailuista sinun on yleensä pelattava tietty määrä pelejä. Nämä kilpailut ovat hauskoja ja hyvä tapa motivoida. Jos kuitenkin haluat saada jotain pois sivustolta, yritä etsiä pelisuosituksia.