Amerikan seuraava huippumallipeli lupaa olla seuraava iso hitti mallimaailmassa. Peli tarjoaa erilaisia ​​pelejä, jotka pitävät kaikkein riippuvaisimmankin mallinnuksen kiireisenä tuntikausia. Se tarjoaa myös alustan pyrkiville malleille oppimaan mallintamista ammattimaisesti ja pysymään pelinsä päällä. Tässä on muutama vinkki pelin aloittamiseen:

Tule kameran innokkaaksi käyttäjäksi In-App-verkkosivustolla. Amerikan seuraava huippumallipeli antaa käyttäjien nähdä virtuaalisesti asennonsa ennen kameran asettamista. Valittavana on useita luokkia ja lausekkeita sekä erilaisia ​​muokattavia asenteita ja ilmaisuja. Ota pelin sisäiset ostot kokonaan käyttöön ottamalla sovelluksen sisäiset ostokset käyttöön laitteen asetuksissa. Jos olet jo ostanut pelin, katso ohjeet pelin sisäisten ostosten avaamisesta.

Katso Amerikan seuraavan huippumallin virallinen Facebook-sivu. Sivu tarjoaa vinkkejä ja temppuja sekä valokuvia huippumalleista. Sivustoon kuuluu myös blogi, johon mallinnajat voivat lähettää töitä ja kommentteja. Virallisen Facebook-sivun avulla voit paitsi pysyä ajan tasalla viimeisimmistä uutisista, myös osallistua muihin mallinnustoimintoihin.

Vieraile Amerikan seuraavan huippumallin virallisilla verkkosivustoilla. Sivustossa on sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita virtuaalista rahaa vastaamalla hauskoihin trivia-kysymyksiin, jotka liittyvät heidän suosikkijulkkiksisiinsa. Kun vastaat kyselyyn, saat pisteitä ja pistearvo kaksinkertaistuu aina, kun suosittelet tietokilpailussa mainittua tuotetta. Pelaajat voivat ansaita niin paljon rahaa kuin haluavat, kunnes virtuaalinen raha loppuu.

Ryhdy huippumalliksi Amerikan seuraavan huippumallin viralliselta Facebook-sivulta. Tämä on helppo tapa aloittaa mallintaminen kotoa, varsinkin jos olet suhteellisen uusi kentällä. Heti kun rekisteröidyt, pääset käyttämään useita erilaisia ​​ohjelmia, kuten hoitovideoita, jotka auttavat sinua parantamaan kasvosi ulkonäköä ja hiustyyliäsi.

Tämän huippupelin pelaamiseen ei tarvita erityisiä taitoja. Sinun pitäisi kuitenkin olla kiinnostunut muotimallinnuksesta tai muusta viihdemediasta sekä tuntea tietokoneet. Sinun tulisi myös olla valmis käyttämään useita tunteja pelaamiseen.