TMN Technology Network, palvelu, jonka markkinointiyhtiöt nimittävät TMN Gamesiksi, on palvelu, joka on tarkoitettu yksinomaan TMN-laajakaistan tilaajille. Koska TMN-laajakaista on tietoliikenneverkon välityksellä tarjottava palvelu, palvelu ulottuu kaikkiin sen tilaajiin paitsi Isossa-Britanniassa myös kaikkialla maailmassa. Peruskäsite on, että jokaisen golfin harrastamisesta kiinnostuneen henkilön on oltava TMN-laajakaistan tilaaja ja hänellä on oltava kannettava tietokone, jossa on internetyhteys. Kun henkilö on tilannut TMN-laajakaistapalvelun, hän voi käyttää erilaisia ​​Internetissä saatavilla olevia pelejä pyynnöstä.

Tämän palvelun on periaatteessa tarkoitus vastata golfaajien ja golfin ystävien tarpeisiin. Tarve pelata golfia millä tahansa etäisyydellä täyttyy tämän palvelun avulla. Joten riippumatta etäisyydestä golfkentältä, voit pelata golfia ystävien ja sukulaisten kanssa. Voit jopa pelata golfia matkoilla liike- tai kiertoajeluilla. Asianomaisen henkilön on itse päätettävä pelattavien kierrosten lukumäärä, maa, jonka kanssa pelaat peliä, ja ihmisten määrä, joiden kanssa haluat pelata.

Yksi mielenkiintoisimmista ominaisuuksista, joka löytyy näiltä verkkosivustoilta, on mahdollisuus pelata oikealla rahalla. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä missään muualla. Kaikki johtavat verkkosivustot tarjoavat pelaajille mahdollisuuden pelata peliä oikealla rahalla. Siellä on osto-to-play-tila ja ei-buy-to-play-tila. Pelaajat voivat käyttää maksujaan omilla luottokorteillaan tai maksukorteillaan.

Toinen näiden verkkosivustojen hieno ominaisuus on mahdollisuus muodostaa yhteys Internetiin kaikkialla maailmassa. Tämä tarkoittaa, että pelaajan ei tarvitse asentaa mitään ohjelmistoja tietokoneelleen voidakseen pelata. Soittimen on vain muodostettava yhteys Internetiin missä tahansa ja jatkettava peliä. Koska pelaajille ei ole asetettu rajoituksia pelaamispaikkojen suhteen, tämä on suuri etu mukavuuden kannalta.

On myös joitain muita mielenkiintoisia ominaisuuksia. Joillakin verkkosivustoilla on mahdollista kuunnella kommentteja, saada tilastoja ja nähdä pelilauta tietokoneen näytöllä. Kommentit ja tilastot auttavat pelaajaa oppimaan peliin liittyvästä strategiasta. Joillakin verkkosivustoilla käyttäjät voivat jopa ladata omia tuloksiaan ja pelejään. Nämä ominaisuudet tekevät TMNT-peleistä suositun valinnan monien joukossa.

Nämä ovat suosittujen Nintendo-pelien suosittuja versioita. TMNT-peleistä on useita muita versioita, joita voit pelata. Sinun tarvitsee vain löytää heille tarjoava verkkosivusto. Voit valita yhden verkossa olevista monista.