Suomi on kaunis maa Baltian alueella. Suomessa on joitakin Euroopan kauneimmista ja mielenkiintoisimmista arkkitehtuureista. Suomessa on monia upeita hotelleja, jotka tarjoavat hämmästyttävän kokemuksen. Suomen kalleimmat hotellit palvelevat pääasiassa liikematkailijoita. Suomessa on monia nähtävyyksiä, mutta monet hotellit ovat melko kalliita.

Yksi Suomen kalleimmista hotelleista on Hotel Saariselka. Hotelli sijaitsee lähellä kuuluisaa Saariselän putousta. Se tarjoaa jännittävän köysiradan sekä mahdollisuuden nähdä geysirin vesiputouksessa. Tässä hotellissa on baari ja aula, konferenssikeskus, ravintola ja uima-allas. Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja lämmitys. Jokaisessa huoneessa on parveke tai veranta.

Hotel Rietveld Hotel on moderni rakennus, jossa on monia moderneja mukavuuksia. Tämä hotelli palvelee pääasiassa kansainvälisiä matkailijoita ja turisteja. Sillä on kaksi huonetta alueella. Hotelli on Saariselän tunturilla, mikä tarkoittaa, että hotelli on putousten ympärillä. Suomen kallein hotelli on viiden tähden laatuinen Pentek Hotel, joka sijaitsee lähellä kuuluisaa Pentek-aukiota.

Pentek Hotel on nykyaikainen hotelli, joka on rakennettu maisemoidun sisäpihan ympärille. Löydät hotellin olevan kauniin pyöreän lammen ympärillä. Hotellissa on ravintola, baari ja oleskelutila, jossa on kaapelitelevisio. Pentek-hotelli on avoinna iltaisin, ja siellä tarjoillaan aina runsas buffet.

Kalarija-hotellissa on viehättävä terassi, jolta on näkymät satamaan. Tämä hotelli palvelee enimmäkseen ulkomaisia ​​matkailijoita ja turisteja. Löydät tältä hotellilta on ravintola ja baari. Täältä löydät erinomaisia ​​ruokia. Suomen kallein hotelli on Fortino-hotelli, jolla on viiden tähden laatu. Eero Aarnio on avannut hotellin yhdeksäntoista kahdeksankymmentäkuusi.

Poistra Limestone Hotel sijaitsee lähellä pääkaupungin Tarton eteläosaa. Hotellissa on ravintola ja baari. Suomen kallein hotelli on Grand Hyatt Hotel, joka on rakennettu alkuperäiseen aristokraattiseen palatsiin. Täältä löydät ravintolan, jossa tarjoillaan kansainvälisiä ruokia. Suomen kallein hotelli on Central Hotel, joka on rakennettu 20-luvun lopulla.

ILS Hotel Leinas, joka on Suomen suurin hotelli, sijaitsee lähellä Helsingin eteläosaa. ILS-hotellissa on viiden tähden laatu. Suomen kallein hotelli on Holiday Inn Express Hotel, joka sijaitsee Espoon sydämessä.

Bellagio Hotel on myös yksi kalleimmista hotelleista Suomessa. Hotelli on rakennettu 19-luvulla, ja se tunnetaan erinomaisesta palvelustaan. Suomen kallein hotelli on venetsialainen lomakeskus, joka sijaitsee Helsingin keskustassa. Löydät tämän hotellin kaupungin keskustasta. Siinä on paljon ostosmahdollisuuksia.