Kitaraa soittava Ted Meglsons on tehnyt hänestä nimen musiikkimaailmassa. Erittäin monipuolinen pelaaja, Ted on soittanut monilla eri tyylilajeilla. Kitaristina hän on soittanut rockia, bluesia, evankeliumia ja kantria. Erittäin monipuolinen soittaja, Ted on työskennellyt myös efektipelaajana, bassokitaraopettajana, session-soittajana, insinöörinä ja jopa session-rumpalina taiteilijoille, kuten Elvis. Hänen musiikilliset kiinnostuksensa ovat vieneet hänet siihen pisteeseen, että hän käyttää nyt joitain ideoitaan omaan kitaratyöhönsä. Hänen tyylinsä on hyvin ainutlaatuinen, innovatiivinen ja raikas.

Hän aloitti kitaransoiton 14-vuotiaana kotonaan, jossa hän oppi soittamaan korvalla. Ted aloitti musiikillisen matkansa bändissä nimeltä Bop-A-Rox. Hän kuitenkin lähti pian bändistä vuonna 1980 jatkaakseen musiikillista uraansa itsenäisesti.

Ted oppi kitaran ensin isältään, joka oli hyvä kitaristi. Ted jatkoi edistyneitä kitaratunteja Jimmie Vaughanilta, joka oli yksi kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimmista kitaristeista. Hän otti nämä oppitunnit ja oppi soittamaan parhaita riffejä, jotka ovat koskaan tulleet Torontosta, Kanadasta.

Nykyään hän soittaa edelleen samoja kappaleita kuin 80-luvulla. Hän on paljon ylpeä kyvyistään, ja hän tietää, että kaikki kitaran oppitunnit, joihin hän voi päästä, auttavat häntä edistymään soittossaan. Jos olet kiinnostunut oppimaan hänen kanssaan, sinun pitäisi selvittää, missä hän oppi soittamaan kitaraa.

Hänen suosikki oppimispaikkansa on Rock and Roll Hall of Fame and Experience. Hän esiintyy siellä, ja haluaa, että kuka tahansa, joka valvoo, todella arvostaa tekojaan. Hänet on valittu esiintymään ”American Pie” ja ”Red Solo Cup”. Voit nähdä hänet esiintymässä livenä myös ”Dancing With The Stars” -esityksessä.

Kun etsit upeaa kurssia, joka näyttää sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää kitaransoittamisesta, sinun tulisi etsiä kurssi, kuten ”ted Meglsons Secrets Guitar Guide”. Tämä tulee olemaan hänelle paras kurssi kitaransoittamisen oppimiseksi. Hän oppii kaiken, mitä hänen tarvitsee tietää, ja tekee sen askel askeleelta, jota on helppo seurata. Hänellä on kaikki peitettynä, jotta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että sinun täytyy selvittää jotain itse. Tämä on hieno idea kaikille, jotka haluavat tulla paremmaksi kitaristiksi ja saada parhaat oppitunnit.