Tämä on hauska ja jännittävä peli, jota pelaajat voivat pelata huvin vuoksi tai rahalla. Se on yksi vanhimmista peleistä, joka on aina ollut olemassa. On joitain perussääntöjä, joita on noudatettava pelin voittamiseksi. On monia pelaajia, jotka ovat pelanneet ja voittaneet pelin tekemättä yhtä osumaa, mutta voit tulla voittajaksi, jos noudatat alla olevia yksinkertaisia ​​vinkkejä.

Ensinnäkin pelissä 10E saa käyttää tiettyä strategiaa. Valitsemasi strategia määrää, kuinka menestyvä olet. Älä yritä lyödä jokaista pottia, sillä voit menettää enemmän kuin mitä odotat. Sinun tulisi keskittyä jäljellä oleviin ruukkuihin. Voit käyttää tätä sääntöä eduksesi.

Kun pelaat tässä pelissä, sinun on seurattava sinulle jaettuja ja jäljellä olevia kortteja. Tarvitset näitä tietoja pelaamaan peliäsi oikein. Monet pelaajat unohtavat tehdä tämän ja menettävät pottiin panemansa rahat.

Toinen asia, jonka monet pelaajat unohtavat, on se, että ajoitus on kaikki. Ajoituksesi on oltava tarkka, jotta sinulla olisi etusija pelissä. Älä koskaan tee sitä virhettä, että olet samassa korttelissa kuin muut pelaajat, kun he maksavat. Useimmissa tapauksissa ne taittuvat sinulle, koska olet ainoa, joka ei ole reikässä. Tällä tavalla pelaaminen ei jätä heille muuta vaihtoehtoa kuin taittaa.

Muista, että pokerissa on hyvät mahdollisuudet saada kaksinkertaiset matkat. Kaksinkertaiset kosketukset tapahtuvat, kun kaksi pelaajaa maksaa maksun ja molemmilla on jäljellä pari ja yksi kortti. Jos pelaajalla on yksi kortti ja pari, heidän on saatava kaksoisnapautus, jos hänellä on voittava käsi. Jotkut pelaajat pyrkivät pelaamaan aggressiivisesti tämän säännön kanssa, ja tämä jättää heidät ilman voittokäsiä joskus. Vältä tätä olemalla kärsivällinen ja tekemällä hyviä näytelmiä, joissa sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet voittaa.

Viimeinen näistä vinkeistä on pelata ja oppia peliä. Tämä on olennainen osa pelin strategiaa. Ei riitä, että voitat rahat, sinun on myös voitettava peli. Jotkut pelaajat pyrkivät kiirehtimään peliin, ja tämä voi olla iso virhe heille. He istuvat usein pöydässä ja odottavat voittavaa kättä, jota useimmissa tapauksissa he eivät koskaan saa. Kärsivällisyys on valtava avain tässä pelin osassa.