Uskomattoman suosittu PC-videopeli, The Sky is Falling, asettaa sinut säälimättömään viholliseen, joka kieltäytyy putoamasta. Kun he kamppailevat monilla tasoilla ja toiminta kasvaa jatkuvasti, näyttö näyttää kirkastuvan. Jossain vaiheessa toiminta näyttää jatkuvan ikuisesti, mutta sitten pilvet lopulta kirkastuvat ja taivas lopulta kirkastuu. Mutta onko tällä pelillä todella positiivisia elementtejä? Sillä on varmasti visuaaliset puolensa, mutta onko se todella aikaasi ja rahaa arvoinen?

Pelin juoni voidaan katsoa futuristiseksi. Pelaat Ezreal-nimisen salaisen agentin roolia, joka lähetetään tutkimaan terroristisuunnittelua. Luonnollisesti sinulla on mahdollisuus olla ampumatta kollegoitasi, kun olet epävarma. Tämä voi joskus tarkoittaa eroa elämän ja kuoleman välillä. Löydät itsesi pelastamalla siviilejä sekä taistellessasi vihollista vastaan ​​ja kaikki tämä samalla varjellessasi omassa helikopterissasi.

Videopelissä on joitain elementtejä, jotka ovat hyvin tuttuja tietokonepelien faneille. Voit esimerkiksi peittää virtuaalitodellisuuden. Tämä on samanlainen kuin mitä näemme Call of Duty -pelissä, jossa sinun on pysyttävä suojaesteiden takana ja käytettävä myös erilaisia ​​aseita. Taivas putoaa kuitenkin lisää hieman enemmän. Joissakin tapauksissa sinun on lennettävä helikopteri vihollisen alueelle eikä vain seiso siellä, kun etenevät joukot lähestyvät.

Toinen asia, joka tekee videopelistä mielenkiintoisen, on grafiikka. Maailma on suunniteltu ikään kuin olisit lentävässä taistelutilanteessa. Värit ovat eloisia ja lentokone on realistisesti muotoiltu ja esitetty. Voit myös aktivoida ”siipipainikkeet” tehdäksesi helikopteristasi nopeamman ja antamalla sen lähentää ympäristöä.

Jotkut ihmiset eivät ehkä pidä lentosimulaatiopelin pelaamisesta oikeiden ihmisten kanssa, koska heidän mielestään se on liian realistista. Voit kuitenkin aina hylätä grafiikan, jotta kohtaukset näyttävät luonnollisemmilta. Jos et ole kiinnostunut lentämisestä tai et vain luota virtuaalitodellisuuteen, tämä voi olla upea peli sinulle. Se on yksi niistä peleistä, joka voi todella opettaa sinua luottamaan omiin aisteihisi, kun on kyse hävittäjälentäjästä. Se opettaa myös, kuinka voittaa pelko ja miten sietää stressaavan hetken aikana.

Riippumatta siitä, pidätkö videopelien pelaamisesta vai ei, sinun tulisi kiinnittää huomiota uuteen The Sky is Falling -videopeliin. Jos et ole koskaan pelannut videopelejä, joissa on tällaisia ​​intensiivisiä taistelutilanteita, tämä voi olla erinomainen valinta. Saatat jopa huomata, että nautit siitä niin paljon, että päädyt pelaamaan oikeita asioita, kun tilaisuus tulee. Kuten sanotaan, parempi turvallinen kuin pahoillani!