Näyttää siltä, ​​että kaikki kuninkaalliset verkkosivustot poistetaan pian. Jotkut ovat alhaalla heti, kun taas toiset ovat vain muutaman tunnin. Tiedän, että tarkistan kuninkaalliset sivustot aina ensin, kun saan selville, että ne ovat laskeneet, jotta voin varmistaa, että hyvitykseni ovat valmiita, ennen kuin saan ”Olen pahoillani” -päivitysviestin. Mutta kaikki muut alhaalla olevat sivustot ovat vain turhauttavia.

Ainakin sinun ei tarvitse yrittää selvittää tapaa pelata pelejä niillä. Jos tarkistat Royal Panda Com -sivuston, sen pitäisi olla palaamassa muutamassa minuutissa. Toivottavasti he korjaavat ongelman riittävän pian, joten kaikki ihmiset, joiden piti pelata tällä sivustolla, voivat aloittaa täältä. He eivät ole vielä vahvistaneet, onko tämä vain väliaikainen asia vai ei. Mutta ennen kuin kuulet toisin, haluat ehkä tarkistaa, ennen kuin soitat sen lopettamiseen.

Valitettavasti he eivät voi antaa sinulle todellisia tietoja, ennen kuin he joko korjaavat ongelman tai lisäävät uuden sivun (sivut). He totesivat kuitenkin, että he työskentelevät saadakseen lisää tietoa yhdessä pelaajilleen. Joten, jos sinulla on ongelmia nyt, tarkista uudelleen muutaman minuutin kuluttua ja katso jos löydät jotain.

Royal Panda -sivusto on pääosin poissa käytöstä, koska sivusto päivitetään parhaillaan korkeammalle versiolle. He päivittävät niin, että niiden käyttäjien on helpompi pystyä olemaan vuorovaikutuksessa keskenään. Se myös tekee sivustosta houkuttelevamman vierailijalle ja uusille jäsenille. Oletan, että he eivät ole vielä selvittäneet, kuinka he aikovat veloittaa päivittämisestä.

Juuri nyt jäsenyyden päivittäminen maksaa noin 30 dollaria ja vielä 20 dollaria jokaisesta henkilökohtaiseen peliryhmääsi lisätystä henkilöstä. Jos ajattelet pelaamista tällä kasinolla, voit kokeilla ilmaista kokeilutarjousta. Näin voit pelata peliä ja tuntea sen ja varmistaa, että pidät siitä ennen kuin sijoitat rahaa.

Jos päätät pitää siitä, voit aina ostaa koko paketin. Tämä antaa sinulle pääsyn kaikkiin peleihin, chat-huoneisiin, ohjelmistotyökaluihin ja muuhun. Haluan ehdottomasti tarkistaa tämän sivuston. Et voi koskaan tietää, se voi osoittautua erittäin hyödylliseksi.