Näyttää siltä, ​​että jokainen muu verkkosivusto tarjoaa ei rekisteröintibonusta. En ole varma johtuuko se, että niin monet ihmiset ovat kirjautumassa ilmaiseksi, että he kaikki tarjoavat ei rekisteröintibonusta, tai voi olla vain, että on vaikea uskoa, että joku maksaisi rahaa rekisteröitymisestä joka tapauksessa. Sinun tulisi silti tarkistaa nämä sivustot. Heillä on paljon potentiaalia, ja jos onnistut myymään heille mainontaa vastineeksi, voittosi nousee. Tämä tarkoittaa kuitenkin, että sinun on noudatettava näitä kolmea vaihetta, jos haluat saada kaiken irti rekisteröintibonuksestasi.

Ensinnäkin varmista, että verkkosivusto on todella ilmainen. Monet ilmaisista sivustoista tarjoavat sinulle vain ilmaisen kokeiluversion. Vaikka se saattaa tuntua hyvältä, huomaat usein, että ne eivät todellakaan salli sinun maksaa rahaa bonuksia. Sen sijaan saat ilmaisen kokeilun, jonka he peruuttavat kokeilujakson päättymisen jälkeen.

Joten sinun on löydettävä ilmainen sivusto. Paras tapa tehdä tämä on yksinkertaisesti etsiä verkkotunnusta, ja sinun pitäisi pystyä löytämään kunnollinen luettelo verkkotunnuksista. Sinun on käytettävä muutama minuutti sen valitsemiseen. Vaikka tämä saattaa tuntua ajanhukalta, on tärkeää, että sinulla on verkkotunnus, jota voit käyttää, kun alat saada liikennettä.

Kun valitset verkkotunnuksen, sinun on hankittava liidejä. Rekisteröidy automaattivastaajaan. Tämä on tärkeää, jos haluat todella ansaita eniten rahaa bonuksestasi. Tämä johtuu siitä, että automaattivastaajan avulla voit kaapata kävijöiden nimet ja osoitteet ennen kuin yrität koskaan markkinoida heitä. Sinun tarvitsee vain lähettää sähköpostiviesti, jossa on arvokasta tietoa, jonka olet antanut heille.

Kun lähetät sähköpostin, sinun tarvitsee vain odottaa, että kävijät kirjautuvat. Heille annetaan ilmainen e-kirja tai jonkinlainen raportti, joka auttaa heitä. Sitten vain seuraa heitä. Annat heille heidän ensimmäisen ilmaisen raporttinsa tai mitä lähetät heille seuraavaksi. Jos jatkat tämän tekemistä, ansaitset pian paljon rahaa.

Joten kaiken yhteenvetona sinun on kirjauduttava ilmaiseen kokeiluun ja lähetettävä sitten ilmaisia ​​raportteja. Kun olet lähettänyt heidät, seuraa vain heitä antamalla heille toinen raporttisi. Se sisältää vielä arvokkaampaa tietoa, jota he eivät voi saada mistään muualta.