Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on ladata uusimmat PlayStation 4 -ajurit. Tämä on hyvin yksinkertainen vaihe ja saa uuden laitteen toimimaan heti, kun kytket sen. Monilla ihmisillä on vaikeuksia asentaa uusimpia pelejä tähän järjestelmään, koska laitteet ovat yleensä vanhentuneita tai vioittuneita. Tämän oppaan avulla pystyt asentamaan ohjelmiston koneellesi hetkessä. Kun olet asentanut laitteen, voit aloittaa haluamiesi pelien pelaamisen siinä.

Seuraava asia, joka sinun on tehtävä, on mennä PlayStation-kauppaan ja etsiä Tekken Reflex -tiedosto. Se sijaitsee laitteen ”ories” -kansiossa. Tämä uusi pelin ominaisuus edellyttää, että sinulla on myös oikeat laiteohjaimet, jotta se toimii oikein. Jos et löydä sitä, sinun on joko päivitettävä järjestelmäsi tai käytettävä toista järjestelmää.

Kun olet löytänyt Tekken Reflex -ohjaimen, voit jatkaa ja asentaa sen. Se on melko helppo tehdä ja ominaisuudet aktivoidaan automaattisesti. Voit halutessasi antaa tietokoneen tunnistaa ohjaimen ennen ominaisuuden aktivointia, joten myöhemmin ei ole ongelmia. Kun olet tehnyt tämän, olet valmis aloittamaan pelaamisen verkossa.

Tähän päivitykseen sisältyy joitain uusia lisäyksiä. Ensinnäkin saat mahdollisuuden yhdistää tai taistella ketään vastaan ​​yksi taisteluissa suoraan pelin näytöltä. Voit nyt myös hypätä, sukeltaa tai hyökätä ilmassa. Toinen hieno uusi ominaisuus on kyky estää saapuvat ammukset. Näillä kahdella uudella lisäyksellä sinun ei pitäisi olla mitään ongelmaa saada etumatka taistelussa.

Jos tässä päivityksessä on virheitä, voit mennä eteenpäin ja ladata korjaustiedoston, jotta saat kaiken irti uudesta ominaisuudesta. Se on hieno ominaisuus, mutta joskus on virheitä, jotka voivat todella pilata sen. Jos huomaat, että on joitain ongelmia, tämän pitäisi poistaa mahdolliset ongelmat. Se on helppo tapa varmistaa, että tämä uusi ominaisuus toimii mahdollisimman sujuvasti.

Tekken Reflex -ajurin lataaminen on helppoa. Voit joko käydä Tekken-sivustossa tai PlayStation Storessa. Molemmat ovat loistavia paikkoja ladata tämä uusi ominaisuus. Jos et tiedä mistä löydät ohjaimen, voit aina katsoa verkossa suosikkihakukoneesi. Kuljettajan pitäisi olla helppo löytää, kun olet löytänyt sen. Tulet varmasti nauttimaan tästä upeasta uudesta ominaisuudesta Tekken-peleissäsi.