Me kaikki tunnemme suositun pienen toisen vanhan piilopaikan pelin. Se on ollut olemassa ihmiskunnan alusta lähtien. Se on yksi niistä peleistä, joita on aina hauska pelata, ja lapset nauttivat siitä eniten. Lapset pelaavat tätä peliä monta kertaa uudestaan ​​ikääntyessään, koska se on heidän tarpeeksi yksinkertainen ymmärtää, mutta riittävän monimutkainen viihdyttääkseen heitä. Olemme kaikki kuulleet tarinoita lapsista, jotka sisaruksensa johdattivat yöllä ”piilopaikkaan”, mutta pieni tyttö ei koskaan löytänyt ”piilopaikkaansa” -leluaan.

Tämä johtuu siitä, että toinen peli vie vähän suunnittelua ja harkintaa, ennen kuin varsinainen piiloutuminen ja etsiminen voi alkaa. On olemassa erilaisia ​​sääntöjä riippuen siitä, minkä version piilotuksesta etsit. Jotkut perustuvat enemmän suunnitteluun ja toiset onnea. Molemmat vaativat vähän taitoa ja vähän onnea, jos haluat voittaa.

Pienet, toiset vanhat pelit ovat paitsi hauskoja pelata myös opettavaisia. He opettavat lapsille arvokkaita matematiikan, luonnontieteiden ja psykologian oppitunteja. Klassinen piilopaikka on yksi näiden pelien perustavimmista.

Vakiopelissä on yleensä piilotettava esine. Kun piilotettu esine paljastuu, lapsen on etsittävä seuraava tai peli on ohi. Jos he eivät tee tätä, he menettävät pisteensä ja heidän pieni mahdollisuus oppia lisää ympäröivän maailman luonnosta katoaa. Toisessa pelissä voi olla esine, jonka lapsen on löydettävä. Heidän on löydettävä se ennen kuin aika loppuu, ja tekemättä sitä he menettävät juuri hankkimaansa pisteen.

Tässä opittava on, että kärsivällisyys on hyve ja että maailma on täynnä asioita, jotka odottavat löytävänsä niiltä, ​​jotka ovat tarpeeksi kärsivällisiä yrittäessään jatkaa. He voivat myös opettaa lapsille, että elämän parhaat asiat tulevat silloin, kun odotamme heitä vähiten. Näitä pelejä voi olla erittäin helppo tehdä taloustavarilla, joita kuka tahansa voi löytää. Esimerkiksi liimaa, tarroja ja jopa kudosta voidaan käyttää näiden pienten mestariteosten tekemiseen.

Pienellä kekseliäisyydellä on jopa mahdollista tehdä omia pieniä mestariteoksia. Aivan, jos tiedät miten! vanhemmat pelit edellyttävät, että käytät jotain liimaa ja saksia, jotka eivät kaikki ole niin helppoja, varsinkin jos teet pelin joukosta vanhoja kortteja. Jos olet kyllästynyt pelaamaan näitä pelejä, miksi et yritä tehdä itse? Se saattaa vain antaa sinulle lisää hyviä muistoja, jotka voit välittää lapsillesi.