Jos olet suuri Plants vs.Zombies -fani, tai rakastat yksinkertaisesti söpöä pikku online-peliä, tutustu The World of Little Second (T Worlds # 2) -artikkeliin. Se on jatkoa hittien nettipelille T Worlds. T-maailmoissa et rakentanut yhtään imperiumia; muutit juuri yhdeltä saarelta toiselle korjatessasi vihanneksia ja ratkaistessasi pulmia saadaksesi ruokaa. Nyt franchising-ohjelman toisessa luvussa joudut kohtaamaan todellista kilpailua siirtomaiden rakentamisessa ja elintarvikkeiden korjuussa.

T Worldsissa sinua pyydetään suorittamaan tehtävät kolmella eri tasolla ennen kuin siirryt seuraavalle tasolle. Kuhunkin vaiheeseen liittyvä tehtävä vaihtelee, mutta yleensä sinun on rakennettava imperiumi, suojattava sitä zombeilta ja lähetettävä sitten työntekijät mantereelle sadonkorjuuta varten. Kun olet lähettänyt työntekijät työhön, sinun on palattava lähtöpisteeseen ja rakennettava portti päästäksesi mantereelle. Täältä voit sitten lähettää työntekijöitä, taistella zombeja vastaan ​​ja jatkaa liiketoimintaasi tavalliseen tapaan. Vaikka se saattaa tuntua hieman yksinkertaiselta, huomaat, että peli on täynnä haasteita, aina näennäisesti yksinkertaisesta tehtävästä lähettää työntekijät mantereelle aina monimutkaisempiin tehtäviin, joita tarvitaan saaren suojaamiseksi zombien hyökkäyksiltä .

Kuten T Worlds, myös World of Little Second on saatavilla ilmaiseksi. Se on Flash-peli, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ladata mitään tietokoneellesi pelaamiseen. Vaikka kyseessä on Flash-peli, sinun ei tarvitse olla asiantuntija Adoben Flash-ohjelmiston käytössä, jotta voit käyttää sitä ja nauttia siitä. Hiiren napsautuksella peli avautuu melko nopeasti, ja voit pelata sitä yksin, tietokonetta vasten tai kaveriporukan kanssa. Voit jopa luoda pienen sosiaalisen verkoston, kutsumalla muita pelaamaan peliä yhdessä. Se on hieno sosiaalinen peli, jolla on kyky pitää ihmiset pelaamassa useita tunteja.

Pienen sekunnin maailmassa juoni on hyvin yksinkertainen. Nuori poika nimeltä Alex (äänenä Max Lewis) ja hänen ystävänsä bugit kohtaavat tuntemattoman tunkeilijan kotonaan. Kun kaksi poikaa on voittanut olennon, heidät viedään Neverlandin outoon, maagiseen maailmaan. Siellä he tapaavat mystisen keijun Floran (ilmaissut beeta-ruusun), joka opettaa heille rohkeutta ja miksi on tärkeää päästä aina taivaalle. Yhdessä kaksi poikaa ja Flora oppivat, että he voivat muuttua eläimiksi – esimerkiksi leijonaksi, lohikäärmeksi ja siiliksi – ja auttaa uusia ystäviään löytämään voimaa suojella maailmaa pahalta.

Pienen sekunnin maailmassa olevat grafiikat ovat melko yksinkertaisia, mutta ne eivät todellakaan ole pahimmat, mitä löydät. Animaatio näyttää hahmojen liikkuvan ja taistelevan melko realistisella tavalla, ja pelin ulkonäkö ja tunnelma ovat miellyttäviä. Yksi asia, josta animaatio saattaa puuttua, on vähän syvyyttä, joten saatat löytää itsesi haluavan hieman enemmän seikkailua pelissä. Toisaalta pelin ulkonäkö ja äänenlaatu ovat sataprosenttisesti sen pienen häiriön arvoisia – satunnainen välkkyminen, kun näyttö on täynnä liian monta väriä. Kummassakin tapauksessa visuaalisuus ja äänitehosteet eivät ole minkäänlaisia ​​1990-luvulta peräisin olevien pelien ontavia tietokoneella tuotettuja vaikutuksia, ja The World of Little Second on hauska, viehättävä peli, jota kaikkien tulisi pelata.

Vaikka et ole koskaan pelannut yhtään Maxin ja Alexin aikaisemmista peleistä, sinun pitäisi antaa tämä yksi laukaus. Se on helppo ymmärtää ja sillä on paljon viihde-arvoa. Joten, mitä sinä odotat? Suuntaa Internetiin ja lataa peli!