Pikku Runner Up -peli on yksi suosituimmista joulupeleistä. Saatat ajatella, että se on vain lapsille. Se voi olla totta, mutta se ei varmasti tarkoita, että sillä ei voi olla myöskään aikuispelaajia. Ajatuksena on, että kahdelle juoksijalle annetaan laatikko, jossa on paljon erilaisia ​​herkkuja, ja heidän on päästävä laatikon loppuun ennen kuin muut tekevät.

Joskus tällä esteradalla on esteitä. Kun juoksijat pääsevät loppuun, viimeinen juoksija putoaa. Kun pieni tyttö juoksee voittamaan kilpailun, pieni toinen sija -peli muuttuu hyvin dramaattiseksi. Tietenkin lapset rakastavat tätä peliä yhtä paljon kuin aikuiset. Yksi syy siihen, koska se todella antaa heille mahdollisuuden laittaa luovuuden korkki kirjoittaakseen mahdollisimman lyhyen tarinan.

Nuori poika rakastaa tätä peliä, koska hän voi käyttää luovuuttaan luomaan tarinoita siitä, mitä voi tapahtua, jos hän voittaa Pikku kakkonen joulupelin. Hän voi sitten kirjoittaa novellin kilpailuun lähetettäväksi. Se ei ole vaikeaa. Pelisäännöt ovat myös helppoja. Määräaikoja ei ole, eikä sinun tarvitse todella pelata mitään erikoiskohteita. Jopa yksinkertainen sakset ja lyijykynä toimivat.

Yksi syy, miksi se on niin suosittu, on se, että se on myös hauskaa lapselle ja suuri vanhemmille. Sen avulla he voivat osallistua enemmän lomakauteen samalla, kun he voivat silti päästää lapsensa villiin. Osallistuminen prosessiin voi auttaa myös lisäämään lapsen luottamusta. Pelkästään tieto siitä, että äiti ja isä tai kuka tahansa, joka valvoo heitä, hurraa heitä jatkuvasti, lisää itsetuntoa.

Yksi varoitus tätä peliä pelattaessa on, että haluat varmistaa, että lapsesi osaa pelata sitä turvallisesti. Mikä tärkeintä, varmista, että he pelaavat jonkun kanssa, johon he luottavat. Lapset voivat olla vähän koordinoimattomia, ja on hienoa, kun äiti tai isä tai joku muu tarkkailee heitä. Mutta on välttämätöntä, että tiedät mitä tapahtuu koko ajan. Ei ole reilua, että annat lapsesi voittaa pelin kertomatta, miten meni. Tässä tulee tuleva vanhempi.

Jos sinulla on mahdollisuus katsella kilpailijoita ennen joulun alkua, voit jopa kutsua kilpailijat pelin yöhön. Näin sinulla on mahdollisuus nähdä, miten pelejä pelataan ja mitä vaikeuksia kilpailijoilla voi olla. Voit myös antaa jonkinlaisen käsityksen siitä, miten voit parantaa omaa peliäsi. Valmentajana oleminen voi myös auttaa sinua, jos olet ollut tässä tehtävässä.