Haluatko oppia piirtämään ja arvaamaan neitsyt syntymätarinan? Se on yksi kaikkien aikojen suosituimmista ja mielenkiintoisimmista sarjakuvista. Mistä tässä pelissä on kyse? Se on peliohjelma, jossa on viisi lasta, joita pyydetään piirtämään kuva vauvasta. Heille annetaan ajanjakso piirustuksen loppuunsaattamiseen, ja sitten parhaan kuvan piirtävä lapsi voittaa palkinnon.

Tämä peli on ollut olemassa 1980-luvulta lähtien. Tässä pelissä vauva on merkitty Neitsyt Maria -kuvakkeella heidän ruumiissaan. Peli on asetettu siten, että on kaksi joukkuetta. Yksi joukkue käsittelee ongelmaa, kuinka piirtää ja arvata neitsyt syntymätarina. Toiselle joukkueelle annetaan sama kuva ja kerrotaan, että heidän on arvattava kuinka Neitsyt Maria makaa kuvassa.

Toinen joukkue, joka arvaa oikein, voittaa palkinnon. Jokainen pelaavista joukkueista voi kuitenkin voittaa, jos arvaa oikean vastauksen väärin. Joukkueelle, joka arvaa eniten, on myös erityispalkinto, mutta se myönnetään vain, jos oikea vastaus vedetään. Useimmissa peleissä on myös aikaraja, jotta mitä enemmän vihjeitä annat, sitä kauemmin joukkueesi julistaminen voittajaksi kestää.

Tämän pelin tapa on melko yksinkertainen. On suuri valkoinen lauta, jolla joukkueet pelaavat. Tälle taululle he asettavat kuvia vauvoista, jotta jokainen voi nähdä, mitä hän yrittää tehdä. Peli on asetettu siten, että jokainen pelaaja näkee tarkalleen mitä heidän on piirrettävä.

Jokainen pelaaja valitsee numeron yhdestä kymmeneen. He valitsevat sanojen välillä, joilla on merkitys luonnon ja yliluonnollisen maailman välillä. Esimerkiksi jotkut sanat ovat ”neitsyt Maria”, ”syntynyt lapsi” ja ”olemassa oleva mies”. Sitten joukkueet vuorottelevat ja valitsevat arvaussanan. Jos heidän arvauksensa on oikea, niin väärään kutsunut henkilö saa arvata toisen sanan. Kuitenkin, jos heidän arvauksensa ovat virheelliset, heille soittanut henkilö saa uuden arvaamaan sanan, kunnes he osuvat oikeaan vastaukseen.

Tämä peli on erittäin suosittu ja sitä käytetään monissa eri maissa ja monissa eri ryhmissä. Se on peräisin Iso-Britanniasta ja on nyt levinnyt englanninkieliseen maailmaan. Löydät yleensä versiot tästä pelistä syntymäpäiväjuhlissa ja muissa tapahtumissa Pohjois-Amerikassa, Australiassa ja Euroopassa. Tämän pelin versio on jopa käytettävissä Nintendo DS: ssä. Kiva ominaisuus, joka tekee tästä peliversiosta erittäin hauskan, on, että pelejä voi pelata DS: n mikrofonilla.