Uusi tapa oppia arabian kieltä tunnetaan nimellä ”pelikan”. Se on kehitetty yhteistyössä Unescon ja Maailman terveysjärjestön (WHO) kanssa luomaan uusi sanasto kattamaan nämä kaksi kieltä. Pelikan on osa International Arabic Translations -palvelua. Tämä tehtiin auttamaan arabimaista tulevia ihmisiä oppimaan ja käyttämään arabian kieltä. Tämä on täydellinen esimerkki kulttuurienvälisestä opetuksesta. Nyt luotava uusi sanasto hyödyttää kaikkia sukupuolten, rodun ja iän tasa-arvon vuoksi.

Arabian uudella kielellä on siinä suuri ominaisuus. Toisin kuin kielet, joita yleensä puhumme tänään, sinun ei tarvitse muistaa liikaa sanoja. Tällä uudella kielellä on vain noin 400 sanaa, joita voidaan käyttää keskusteluun. Sinun on yritettävä oppia käyttämään sitä, koska se on paljon helpompaa kuin muut kielet.

Toisin kuin englanniksi, sinun ei tarvitse kirjoittaa lauseitasi englannin aakkosilla. Voit itse luoda omat sanasi lisäämällä oikean arabiankielisen sanan merkitykseen, joka sopii lauseeseesi. Lisäksi, toisin kuin muilla kielillä, pystyt lausumaan sanat oikein. Tämän ansiosta ei-arabien on paljon helpompaa oppia uusi kieli. Ääntämistunnit ovat välttämättömiä, jos haluat oppia lukemaan arabiaa.

Opit substantiivit, adjektiivit ja verbit oikein, eikä sinulla ole vaikeuksia lauseiden muodostamisessa. Toinen hyvä asia tämäntyyppisessä opetuksessa on, että voit oppia lisää kielen historiasta, mikä on erittäin tärkeää. Kun tiedät lisää arabian kielestä, sinulla on syvempi tieto siitä ja sen säilyttämisen tärkeydestä. Opit myös käyttämään erilaisia ​​arabiakirjaimia oikein.

Arabian kielen perusteiden käyttämiseksi sinun on käytettävä interaktiivista äänivastausjärjestelmää (IVR). Voit valita haluamasi äänet luettelosta ja toimitetaan niiden kanssa. Jos juutut johonkin sanaan tai kielioppiin, opettaja auttaa sinua antamaan sinulle vinkkejä ja ehdotuksia. Opettajat ovat ammattilaisia ​​ja erittäin kokeneita, joten voit olla varma, että opit hyvin.

Kun olet suorittanut kurssin, saat todistuksen, jonka avulla voit suorittaa arabian kielitaidon kokeen. Jos kuitenkin olet tosissasi oppimassa arabiaa, sinun kannattaa harkita tämän aiheen jatkokursseja taitotasosi parantamiseksi. Tämä auttaa sinua kommunikoimaan tehokkaasti ympäri maailmaa. Jos haluat oppia omaan tahtiisi, voit kokeilla käytettävissä olevia verkkokursseja.