Jos haluat pelata ilman kirjautumista, voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin löydät oikeat työkalut, jotka auttavat sinua saavuttamaan tämän. Suurin osa meistä on viettänyt lukemattomia tunteja yrittäessään saada täydellisen pistemäärän, josta vain haaveilemme, ja sitten jossain vaiheessa tajuamme, ettemme voi koskaan saada sitä. On valtava pettymys, kun huomaat, että suosikkisi aikaisempi aika ei ole parhaiten pisteytyneiden pelien luettelossa. Saatat olla erittäin vaikeaa pelata minkäänlaista online-peliä ilman kirjautumista, mutta se ei ole mahdotonta.

Jos etsit tapaa pelata ilman kirjautumista, yksi ensimmäisistä työkaluista, jotka haluat tarkistaa, on tason tiedotustyökalu. Saatavilla on paljon eritasoisia tietotyökaluja, mutta suosituimpana pidettävä on Busmeister. On muitakin erinomaisia ​​verkkotason työkaluja, joiden avulla voit seurata myös edistymistäsi. Kun yrität suorittaa tasoja tietyssä ajassa, on erittäin tärkeää, että pystyt tietämään, missä seisot verrattuna muihin ikätovereihisi. Tämä on yksi parhaista tavoista varmistaa, että pelaat parhaalla mahdollisella tavalla.

Joitakin muita hyödyllisiä työkaluja, jotka löydät tason 1 bussipysäkkien sisältä, tarjoaa myös verkkosivusto. Voit esimerkiksi tarkastella kaikkien kaupungin bussipysäkkien liikennetietoja. Julkisen liikenteen parannuksia kannattaa ehdottomasti hyödyntää, varsinkin jos huomaat, että bussipysäkki on pitkän kävelymatkan päässä lähimmältä rautatieasemalta tai ostoskeskuksesta. Joissakin tapauksissa tämä voi tarkoittaa ylimääräistä 30 minuuttia peliaikaa, riippuen siitä, kuinka nopeasti pystyt juoksemaan asemien välillä.

Julkisen liikenteen asetustyökalu on hyvin samanlainen kuin Busmeisterin tason tietotyökalu. Voit myös käyttää bussikaistatoimintojen työkalua. Täällä voit määrittää linja-autojen välisen matkan matkareitilläsi. Täällä voit kuitenkin hallita enemmän väylien määrää, jota haluat käyttää. Linja-autojen lukumäärän asettaminen oletusarvoon auttaa vähentämään matkustajien odotusaikaa.

Yksi tämän verkkosivuston parhaista asioista on julkisen liikenteen asetustyökalu. Työkalupaneelin avulla voit käyttää useita muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten kartta, liikennemuoto, liikennetiedot ja pysäytysluettelo. Tämä voi varmasti auttaa sinua tottua käyttämään eri liikennemuotoja, kun pelaat bussipelejä korkeammalla tasolla. Kyky tallentaa nämä asetukset tekee sinulle erittäin kätevän palata ja muuttaa joitain näistä työkaluista, kun olet saavuttanut tietyn vaiheen. Aputoiminto on myös erittäin hyödyllinen, kun sinusta tuntuu, että tarvitset lisää apua pelisi kanssa.

Liikennetiedot osoittavat keskimääräisen liikenneluvun, mukaan lukien kuorma-autojen, ajoneuvojen ja linja-autojen lukumäärän jokaisessa risteyksessä. Pysäkkiluettelon avulla voit nähdä bussipysäkkien tarkan sijainnin reitillä. Kartalla on yksityiskohtainen kuvaus koko reitistä, mukaan lukien topografia, fyysiset maamerkit ja tarkimmat yksityiskohdat, kuten bussipysäkit ja valopylväät. Tällä verkkosivustolla on muita hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta nämä ovat joitain tärkeimpiä, joita kannattaa harkita parantamaan linja-Flash-pelisi suorituskykyä tasolla 2.