FireJoker on monen pelaajan selainpeli, jonka avulla voit pelata luomatta tiliä ja maksamatta senttiäkään. Sinun on tiedettävä, että peli on ilmainen ja että sinun on käytettävä oikeaa (ilmaista) henkilötunnustasi kirjautumiseen. Tämän pelin ovat luoneet New Voltage ja Right Balance, kaksi tunnettua pelisuunnitteluyritystä, jotka ovat tehneet otsikoita vuosia ja jotka osaavat tehdä upeita pelejä. Joten jos pidät vapaasti pelattavista online-peleistä, tämä peli olisi täydellinen sinulle. Syy miksi tämä peli on niin suosittu online-pelaajien keskuudessa, johtuu sen lukuisista hienoista ominaisuuksista, joiden avulla voit pelata peliä huoletta.

Toisin kuin muut selainpelit, FireJoker ei ole peli pienille lapsille. Syy, miksi peli vaatii tilin luomista, johtuu sen aikuisille tarkoitetusta sisällöstä ja aiheesta. Et löydä söpöjä piirrettyjä tai esityksiä, jotka puhuvat pelin juonista. Löydät paljon tummia ja tunnelmallisia kuvia, joista osa saattaa loukata nuorempia pelaajia.

Aihe ei kuitenkaan riitä tekemään pelistä tylsää. Itse asiassa sinulla on hauskaa vain pelaamalla ilman rekisteröitymistä. On kaksi syytä, miksi sinun tulisi harkita rekisteröitymistä pelaamaan FireJokeria.

Ensimmäinen syy on melko ilmeinen: Voit nauttia pelaamisesta ilman rahaa. Koska peliä on täysin ilmainen pelata, voit helposti viettää peliin niin paljon aikaa kuin haluat. Vaikka olet väsynyt tunnin pelaamisen jälkeen, voit hypätä suoraan toiselle kierrokselle. Jos todella haluat käyttää rahaa, voit ostaa animoidun avatarin ja mukauttaa hänet erilaisilla vaatteilla, asusteilla ja taidoilla. Peli voi jopa kasvaa ja muuttua, kun hahmosi kasvaa vuosien varrella.

Toinen syy on asia, joka saattaa koskettaa joitain ihmisiä. Vaikka voit helposti nauttia pelaamisesta maksamatta mitään, sinun on silti rekisteröidyttävä, jotta pääset käyttämään kaikkia pelin ominaisuuksia. Voit pelata vain muita pelaajia vastaan, joilla on sama järjestelmä kuin sinä. Tämä ei ehkä häiritse joitain, mutta jos aiot pelata muita todellisia pelaajia vastaan, olet todennäköisesti pettynyt.

Ei voida kiistää, että pääset pelaamaan täysin ilmaiseksi. Kukaan ei koskaan yritä pakottaa sinua maksamaan pelin pelaamisesta, eikä sinun tarvitse rekisteröityä, jotta voit hyödyntää kaikkia sen ominaisuuksia täysimääräisesti. Tämä tarkoittaa, että voit pelata Jokeriä ilman rekisteröitymistä niin kauan kuin haluat.