Kun PAF Gaming MACH -koneet lopetettiin uusimman tekniikan hyväksi, ainoa tapa saada käsiinsä oli ostaa uudet. Vaikka saat vielä laadukkaan koneen, hintalappu voi todella alkaa lisääntyä, jos et tiedä mitä teet. Myös käytettyjen koneiden ostaminen voi olla ongelma. Jos haluat ostaa käytetyn PAF-koneen, sinun on tiedettävä mitä etsiä. Seuraava opas antaa sinulle paremman käsityksen siitä, kuinka löytää paljon käytettyä PAF-konetta.

Ensinnäkin, kun haluat ostaa käytettyjä laitteita, on tärkeää, että tunnet käytettävissä olevat erityyppiset koneet. Yleisin tyyppi on sataprosenttinen tuottoprosentti. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että jos et pidä koneen toiminnasta, voit saada rahasi takaisin. On kuitenkin tärkeää, että ymmärrät eron tämän ja sen välillä, että voit saada rahasi takaisin kokonaisuudessaan. Jos ostat käytettyä ja koneen tuottoprosentti on pieni, voit odottaa maksavansa yksiköstä palkkion.

Sinun tulisi myös pitää silmällä käytettyjä koneita, joita tarjotaan myyntiin verkossa. On monia ihmisiä, jotka myyvät vanhoja PAF-koneitaan verkossa, ja saatat pystyä pisteyttämään huomattavasti edullisempaan hintaan kuin löytäisit heidät kaupasta. Ole hyvä ja tarkista kaikki sopimukset huolellisesti ennen koneen ostamista. Monet verkkokauppiaat ja huutokauppasivustot ilmoittavat tuotteen hinnan selkeästi. Sinun pitäisi pystyä lukemaan se, ja saattaa olla parempi tarkistaa esine fyysisesti ennen kuin maksat siitä.

PAF-koneet ovat suosittuja online-huutokauppasivustojen keskuudessa niiden rahamäärien vuoksi, joille ne myydään. Nämä koneet ovat erittäin suosittuja henkilöiden keskuudessa, jotka haluavat pelata pelejä, mutta joilla ei ole varaa ostaa omia koneitaan. PAF-kone säästää heiltä paljon rahaa, kunhan myyjä on pitänyt heidät parhaassa kunnossa. Sinun pitäisi pystyä palauttamaan rahasi kokonaan useimmissa tapauksissa, jos et saa myyjältä toimivaa konetta.

PAF-peliautomaatteja voi ostaa verkossa tai offline-tilassa. Sinun pitäisi pystyä löytämään paljon tietoa koneista Internetistä. Joissakin tapauksissa joudut ehkä tekemään erityisen matkan kauppaan ostamaan jonkin näistä koneista, mutta jos tutkit Internetiä, sinun ei pitäisi olla ongelmaa löytää kone alueellasi. Tämä vaihtoehto on usein kätevämpää kuin huutokauppasivustolla käyminen tai koneen ostaminen suoraan.

Ennen kuin ostat PAF-koneen, varmista, että sinulla on takuu. Jotkut myyjät antavat takuun vain itse tuotteelle, ja toiset tarjoavat takuun vain toimitukselle. PAF-koneet ovat tunnettuja rikkoutumisestaan. Toimitus voi usein olla ainoa asia. Jos koneelle ei enää anneta takuuta, sinun on ostettava kone myymälästä, joka hyväksyy tuotteen uudessa ja selkeässä kunnossa.