Jos etsit parasta sijoitetun pääoman tuottoa, PAF tai Pay As You Go on tuote, jonka haluat ehkä tarkistaa. Tätä kutsutaan myös pay-as-you-go-luottokortiksi. Tuote tarjoaa ilmaisen kokeiluversion, jotta voit tarkistaa, onko tämä oikea tuote sinulle. On tärkeää, että vertaat tuotot korkoihin, jotka maksat tuotteen käytön aikana. On myös huomattava, että korot voivat vaihdella kortista toiseen, ja ne vaihtelevat myös yrityksittäin.

Jos olet tottunut maksamaan korkokorkoa luottokorteilta, se säästää varmasti paljon rahaa. Kuitenkin, jos olet vasta aloittamassa, hinnat saattavat olla hieman korkeammat. Jos ajattelet rahan vastinetta, jonka saat tällaisella kortilla, ero näissä kahdessa voi olla todella merkittävä. Sinulla on enemmän ostovoimaa, mikä tarkoittaa, että voit säästää enemmän rahaa joka kuukausi.

Tämän tuotteen toiminta on yksinkertaista. Teet ostoksia verkossa ja sitten saat tuotteet sähköpostitse. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden lähettää tuote suoraan kotiisi ilman, että sinun tarvitsee käydä läpi tullia. Tämä tarkoittaa myös, että sinun ei tarvitse huolehtia lisämaksujen maksamisesta pakkausmateriaaleista ja vastaavista.

Joten miten voit varmistaa, että saat hyvän palautusprosentin PAF: lle? Ensinnäkin on erittäin tärkeää etsiä korttia, jolla on nollaprosentti. Jos yritys voi kertoa sinulle, että voit aloittaa ostosten tekemisen vain viikon kuluttua, sinun pitäisi todennäköisesti pysyä poissa tuotteesta. Tämä tarkoittaisi sitä, että yritys ei todellakaan tarjoa suurta sijoitetun pääoman tuottoprosenttia.

Sinun tulisi myös löytää kortti, jolla on kohtuullinen vuosikorko. Tämä tarkoittaa, että et maksa korkoa ensimmäisenä vuonna, kun sinulla on kortti. Korot voivat vaihdella melko vähän eri korttien välillä, joten sinun on löydettävä sellainen, jolla on matala korko. Jos löydät kortin, jonka todellinen vuosikorko on nolla prosenttia viideksi vuodeksi tai lyhyemmäksi, etsit varmasti paljon. Mutta pidä mielessä, että myös nollaprosenttisilla vuosikortilla on yleensä korkeammat maksut, koska toisinaan ne eivät vastaa luotto- ja muita maksujasi.

Viimeinen asia, jonka sinun pitäisi tarkistaa, on palautusprosentti. Jokainen siellä oleva yritys mainostaa omaa ensisijaista korkoaan. Joillekin se voi olla jopa prosenttiyksikkö, mutta toisille se voi olla vain viisi prosenttia. Tärkeintä on, että löydät kortin, joka antaa sinulle kohtuullisen hinnan. Sitten voit käyttää tallentamiasi PAF-rahaa mihin tahansa, mitä haluat ostaa sillä.