Paras tapa oppia ja nauttia peleistä on olla niiden ympäröimä. On monia upeita brittiläisiä leirejä, joissa leiriläiset voivat oppia uusia taitoja, työskennellä tiimiprojekteissa, pelata pelejä ja pitää hauskaa auringossa. Joissakin tapauksissa leiriläiset, jotka ovat käyneet Britannian kesäleirillä, tietävät tarkalleen, minne mennä pitämään hauskaa. Tässä on muutama idea siitä, mistä löydät parhaat brittiläiset kesäleirit Yhdysvalloista.

Pesutupa on viehättävä uusi leiri, joka on suunniteltu 6–8-vuotiaille lapsille. Leiriläiset työskentelevät yhdessä vaatteiden ja pyykkien lajittelussa, ja sitten he viettävät loppupäivän pelatessaan pesutilassa. Päivän päätteeksi leiriläiset pääsevät rentoutumaan pesutilaan. Tämä on loistava paikka tavata uusia ystäviä ja saada uusia ystäviä vanhempien leiriläisten kanssa. Tässä brittiläisessä kesäleirissä lapset oppivat uusia ystäviä kaikkialta maailmasta, pelaavat pelejä ja pitävät hauskaa lajittelemalla ja pesemällä vaatteita auringossa.

Fingerhut-viihdekeskuksessa Atlantassa, Georgiassa, lapset osallistuvat opetuksiin ja parantavat käden ja silmän koordinaatiota. Lapset oppivat käyttämään mielikuvitustaan, rakentamaan pulmia, oppimaan matemaattisia taitoja ja harjoittamaan energisiä pelejä fyysisillä aktiviteeteilla, kuten Dodge-pallopeli, joukkuelajit ja kalliokiipeily sisätiloissa. He oppivat myös hallitsemaan rakkojaan ja käyttämään käden ja silmän koordinaatiota. Tämän brittiläisen kesäleirin lapset kohtaavat myös tosielämän tilanteita käyttämällä teeskentelyaseita, kuten leijat, pallot, sakset, taikuutta ja vaarallisia käsitöitä. Päivän päätteeksi leiriläiset menevät kotiin hienoilla palkinnoilla ja todistuksella osallistumisesta.

Yksi parhaista brittiläisistä kesäleireistä on Alton Towers Retreat, retriitti, joka kokoaa lapsia, nuoria ja varttuneita matkailijoita joka päivä jännittäviin ja hauskoihin seikkailuihin. Alton Towers -leiri tarjoaa taitoja, pelejä, urheilua, seikkailua ja rentoutumista. Lapset nauttivat ulkona olevasta oleskelutilasta; uima-allas; taitoasemat; ja vapaa-peliympäristö, jossa he voivat kokeilla vettä.

Innovatiivisen ajattelun tai CIT: n keskuksessa lapset oppivat luomaan uusia ideoita soveltamalla tekniikoita suunnittelusta liiketoimintaan ja taiteeseen. Rahaliikenteen taitoasemat tarjoavat tietokoneohjelmia käytännön oppimiseen. Keskuksen johto toivoo, että vuoden loppuun mennessä leiriläisillä on ”uusia ystäviä ympäri kaupunkia ja ympäri maailmaa, jotka jakavat näkemyksensä”. Ohjelmat auttavat opiskelijoita löytämään ja tutkimaan ongelmanratkaisustrategioita sovellusten ja kokeiden avulla. Opiskelija oppii kehittämään uusia johtamistaitoja ja oppimaan toteuttamaan ratkaisuja yritysten toiminnan parantamiseksi.

Nämä ovat vain joitain upeista, mieleenpainuvista viikon mittaisista ohjelmista, jotka löydät upeista brittiläisistä kesäleireistä. Kaikenikäisille leiriläisille on tarjolla paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja: taide ja käsityöt, historia ja taide, urheilu ja pelit, kuvataide, tietojenkäsittelytiede ja jopa jooga ja meditaatio. Niin monien jännittävien aktiviteettien ansiosta leiriläiset nauttivat upeasta iästä riippumatta.