Olybet on online-vedonlyöntipörssi, joka sisältää useita pelejä, lähinnä pokeripelejä, ja jota tukee Playtech-yritys. Pokerihuoneen vedonlyönti on tullut erittäin suosittu Internetissä, ja Oly Bet yrittää houkutella näitä markkinoita tarjoamalla erityisiä ilmaiskierroksia pelien aikana. Jotkut pelaajat pitävät tätä yrityksenä hyödyntää tilannetta voittoa varten, toisten mielestä se on tapa tehdä pelistä mielenkiintoisempi ja sellaisenaan se on erittäin suosittu palvelu, jossa on paljon pelaajia. Se, että ei ole vähimmäistalletuksia, tekee pelaamisesta helppoa pelaajille, jotka eivät halua vaarantaa suuria rahamääriä.

Saadakseen nämä ilmaiskierrokset pelaajat kirjautuvat sisään luottokorttitietojaan käyttäen. Sitten he panostavat valitsemalleen pelille ja valitsevat panoksen arvoa vastaavan panoksen. Joka kerta kun he voittavat vedon, he saavat yhden näistä ’ilmaisista’ vedoista takaisin. He voivat käyttää niin monta ilmaista vetoa kuin haluavat, mutta bonuksen saamiseksi heidän on katettava vähintään yksi panos.

Kun nämä vedot alkavat kasaantua, pelaajat pääsevät Olybet-verkkosivuston erityiseen osioon, jossa he voivat nähdä voittonsa listattuna asettamiinsa panoksiin. Jos pelaaja haluaa tietää voittonsa jokaista panosta vastaan, hän voi napsauttaa sopivaa saraketta ja saada nämä tiedot. Siellä on myös kätevä opas, joka näyttää kuinka paljon panostaa millä panoksilla pelistä riippuen. Tämä antaa uusille pelaajille hyvän käsityksen erilaisten pelien kannattavuudesta.

On tärkeää huomata, että Oly Bet tarjoaa erittäin antelias bonusrakenteen. Tarjolla on tosiasiallisesti yli kaksisataa ilmaista vetoa kerrallaan. Jotkut näistä ovat tärkeimpiä arvontoja, kun taas toiset ovat edullisempia. Ilmaiskierroksia voidaan voittaa myös peleissä, joissa sinulla ei edes ole mahdollisuutta voittaa oikeaa käteistä. Esimerkiksi raaputuspelissä saat bonuksen jokaisesta voittamastasi pelistä. Pelaajat voivat käyttää niin monta näistä ilmaisista lipuista kuin haluavat, kunhan heillä on niitä.

Ilmaisten pyörien lisäksi pelaajat voivat ostaa Oly Bet -tuotteita. Näihin tuotteisiin kuuluvat kantolaukut ja pelinoppaat. Ne ovat saatavana myös verkossa, mutta toimituskulut voivat tehdä niistä kalliimpia kuin paikallisesti ostettuina. Osa tuotteista on ennakkomyynnissä, kun taas osa myydään huutokauppasivustolla. Ennen kuin ostat mitään näistä tuotteista, on kuitenkin tärkeää lukea arvosteluja, jotta olet varma, että ne ovat rahasi arvoisia.

Oly Bet lupaa olla hauska ja jännittävä tapa pelata online-pokeripeliä. Pelaajat voivat valita useista peleistä, kuten Omaha, Hold’em, Five Card Stud ja paljon muuta. Sivustolla on helppo navigoida ja sillä on paljon ilmaisia ​​tarjouksia. Kun haluat saada vähän ylimääräistä jännitystä auringon alla, Oly Bet tekee mahdolliseksi ilmaisella vedolla!