Upouusi peli NYAN Cat: Lost In Spacen tekijöissä, nyt parannetulla pelattavuudella ja iPhone-versiolla! Täysi pelikokemus ilmaiseksi! Ei pelimoodirajoituksia, ei peliaikarajoituksia! Yksinkertainen napsauttamalla ja napsauttamalla pelattavaa kaikille.

Se on yksinkertainen osoita ja napsauta -seikkailupeli, jossa tavoitteena on pelastaa kaunis Nyan-kissa siististä laboratoriosta. Pelaa Nyanina pörröisenä kissana ja löydä hänen surullinen tilansa … Jos olet pikseleitä keräävä, ei-pelaava eläinten rakastaja, joka silti löytää iloa pelaamisesta, tämä sovellus on sinulle! Koko kymmenen tunnin non-stop-videopeli on täysin pelattavissa iPhonen kautta!

NYAN-kissan tarina ja hänen katoamisensa mysteeri on ratkaistu, ja Nyan on palannut kostoon! Nyt hän on asettanut valloittamaan galaksin maailman halutuimpana kissana. Nyan on voimakkaampi kuin kolikko ja kyky kutsua muita eläimiä. Tämä loputon nouto- ja varastamissilmukka pitää sinut loitolla, kun liikkut Nyan-kolikoiden ja kissojen pimeän maailman kaikilla kymmenellä tasolla. Sinua jätetään kaipaamaan enemmän, kun olet pelannut loppuun asti, ja non-stop-toiminto täyttää varmasti loputtoman peliaikasi!

Söpö ja tuhma kissa on pelattavissa sekä uroksina että naisina, ja se voidaan jopa avata avatarina! Valmistaudu menemään huipputekniikkaan pelastaaksesi ihana nyan-kissa tässä hämmästyttävässä iPhone-sovelluksessa! Peli on erittäin riippuvuutta aiheuttava, nopeatempoinen ja tarjoaa jatkuvaa jännitystä, jota on vaikea vastustaa. Se käyttää tekniikkaa luomaan äärettömän määrän erilaisia ​​eläinystäviä ottamaan mukaan kaikki 10 pelitasoa kanssasi ja esittelee sinulle laajan valikoiman kissoja, joilla on erilaiset piirteet. Tässä tulee todellinen haaste, koska sinun on ajatteltava nopeasti ja suunniteltava älykkäästi kaikki muut villieläimet, jotta voitat tason ja ansaitset palkintosi, nyanin loputtoman jahtaamisen ja varastamisen. siivet.

Yksi mielenkiintoinen näkökohta tässä pelissä on, että sinun on löydettävä kaikki valinnat tasoille, joten et ole jumissa yhdessä paikassa koko pelaamasi ajan! Lisäosat voivat parantaa lemmikkisi suorituskykyä monin tavoin, lisätä heidän terveyttään tai hyökkäystehoaan tai jopa antaa heille lisäelämää. Paikoitettavia lisävoimia on kuitenkin vain muutama, ja niitä löytyy harvoin. Siksi sinun on pelattava IsTom Games KFT: tä, jotta voit avata kaikki lisäosat jokaiselle tasolle!

Kun olet löytänyt kaikki nyan-kissavoimat kullakin tasolla, käytä niitä viisaasti auttaaksesi lemmikkisi läpi jokaisen tason! Voit ostaa terveydentiloja myymälästä antaa kissallesi enemmän elämää, mutta ne eivät ole kovin hyödyllisiä, jos sinulla ei ole energiaa jäljellä kunkin tason lopussa. Kullakin tasolla on myös erityistapahtumia, joiden avulla voit avata erityisen tapahtumasarjan, joka voi auttaa sinua pelin nopeuden ja haasteen suhteen. Esimerkiksi kun astut tiettyyn huoneeseen pelissä, sinun on noudettava esine heti päästäksesi läpi. Muuten huone tukkeutuu, etkä voi kulkea sen läpi!