Se on täydellinen rumpualustan ohjain Nintendo Switchille, pelijärjestelmälle ja musiikkiohjelmistolle ”taiko no tatsujin: Nintendo Switch Version”! Rumpualusta on erityisesti suunniteltu toistettavaksi kytkimellä, käyttämällä Pro-ohjaimia (peliohjaimen painikkeet) musiikkia varten ja tavallisia painikkeita pelaamiseen. Voit jopa käyttää tikkuja useiden rytmipelien pelaamiseen, mukaan lukien hip hop ja Dance Revolution. Tätä ohjainta on erittäin mukava pitää ja näytön grafiikka on sileä ja eloisa. Grafiikka on myös erittäin terävä ja tuo pelimaailmaan todellisen tunnelman.

Saatavilla on kaksi suosittua Nintendo switch lite -mallia. Nintendo switch -pakettitarjouksiin sisältyy konsoli, Nintendo switch dock, Nintendo switch olkahihna, Nintendo switch -näppäimistö ja Nintendo switch -pelipaketti. Saat kaikki tarvittavat kappaleet, jotta voit aloittaa pelaamisen nopeasti ja helposti heti laatikosta! Tämän suuren konsolin hankkimisesta ei aiheudu lisäkustannuksia – se sisältyy nippusopimukseen. Säästät melko vähän ostamalla nämä tuotteet erikseen.

Nintendo Switchillä voi pelata monia erilaisia ​​pelejä. Kaikki pelit, jotka löydät Nintendo Wii: lle, ovat myös yhteensopivia Nintendo Switchin kanssa. Itse asiassa Nintendo Switch tarjoaa paljon enemmän pelivaihtoehtoja kuin Wii. Voit nyt pelata jopa neljää erilaista peliä samanaikaisesti! Perinteisten tyylipelien, kuten tennis, keilaus, tennis ja muut, lisäksi löydät myös haastavampia pelejä, kuten pulmapeli ja korttipelit.

Tapa, jolla ohjaimen työ on erittäin jännittävää. Perinteisten painikkeiden käyttämisen sijaan Nintendo-kytkimen avulla voit muuttaa kosketusnäyttöä ylös ja alas vaihtaaksesi peliä. Tämä on hieno niille, jotka eivät halua saada sormiaan mukaan hallintalaitteisiin. Innovatiivinen muotoilu helpottaa myös painikkeiden tai komentojen löytämistä, koska ne ovat joystickien vieressä. Jopa ohjainten ylimääräiset painikkeet ovat hyödyllisiä, koska niiden avulla voit tehdä nopeasti esimerkiksi hyppäämistä, kaatumista ja eri toimintojen suorittamista.

Nintendo Switchin grafiikka ei ole mitään hämmästyttävää. Ne ovat selvästi korkeammat kuin mitä voit odottaa modernilta peliltä. Värit ovat eloisia ja yksityiskohdat ovat erittäin havaittavissa. Peli on suunniteltu saamaan sinut tuntemaan olevasi osa toimintaa, joten olet varmasti kauhistunut kaikesta, mitä ympärilläsi tapahtuu pelatessasi Nintendo Switchiä. Grafiikat tekevät Nintendo Switchistä niin hauskaa.

Voit myös ladata paljon vanhempia pelejä Nintendo Switchiin. Tämän ominaisuuden avulla kaikki vanhat suosikkisi on helppo tuoda mukanasi, kun olet ulkona. Switch on myös yhteensopiva monien muiden laitteiden kanssa, mukaan lukien TV-näytöt, kuulokkeet, kuulokkeet ja jopa Internet-suunnitelmat. Tämän haluat ehdottomasti tarkistaa.