Mario-peleistä on tullut erittäin suosittuja viime vuosien aikana. Syynä on se, että Marion suosio ei ole vain johtanut Nintendo Wii- ja Nintendo DS -järjestelmien korkeaan myyntiin, vaan myös rikastuttanut pelisuunnittelijoita. On kuitenkin muistettava yksi asia, jos aiot tehdä oman Mario-pelisi. Varmista, että pystyt nauttimaan siitä. Alla tarkastelemme muutamia vinkkejä, joita voit käyttää tehdessäsi Mario-peliä.

Kun aloitat uuden pelin luomisen Nintendo Wii- tai Nintendo DS -laitteellesi, sinun on valittava seikkailusi teema tai asetus. Syynä on se, että haluat luoda pelin, joka tuntuu aidolta. Haluat kuvitella, millaista olisi, jos olisit sellaisessa tilanteessa, joten ennen kuin aloitat varsinaisen pelin tekemisen, valitse teema tai asetus. Tämä auttaa tekemään kokemuksesta mielenkiintoisemman, jotta voit sitten aloittaa prosessin, kuinka tehdä Mario-peli.

Koska olet jo valinnut teeman tai asetuksen, sinun on alettava ajatella peliin luomiasi hahmoja. Saatat nyt miettiä, miten pystyt tekemään tämän. Hyvä uutinen on, että menestymisen kannalta sinun ei todellakaan tarvitse oppia mitään ohjelmointikieliä. Tarvitset vain yksinkertaisen ohjelmiston, jonka avulla voit tehdä tasoja, grafiikkaa ja jopa musiikkia seikkailuusi varten.

Kun olet päättänyt päähenkilöistäsi, sinun täytyy palata takaisin ja luoda pelin tasot. Yleensä sinun pitäisi yrittää haastaa itsesi yrittämällä suorittaa peli kaikilla vaikeustasoilla. On todella useita tasoja, joilla voit pelata Mariota. Sinun tarvitsee vain löytää ne ja tuhota ne. Jos teet tämän uudestaan, voit päästä korkeammiin vaikeuksiin paljon nopeammin.

Kun olet suorittanut aloitustasot, olet valmis siirtymään juoniin. Täällä kaikki on mielenkiintoista, varsinkin jos kirjoitat omaa tarinasi pelille. Yritä kirjoittaa mahdollisimman monia mielenkiintoisia asioita, jotta pelistäsi tulisi mahdollisimman jännittävä. Toinen vaihtoehto olisi lukea opetusohjelmia ja lukea mielenkiintoisia kirjoja saadaksesi käsityksen kirjoittamisesta. Sen lisäksi sinun tulee myös hyödyntää erilaisia ​​online-oppaita. Nämä oppaat tarjoavat vinkkejä ja vihjeitä, jotka auttavat sinua tekemään oman Mario-pelisi.

Viimeinen asia, jonka haluat ottaa huomioon, on musiikki ja grafiikka. Musiikki auttaa pitämään pelin ilmapiirin jatkuvasti jännittävänä. Grafiikka tekee pelistä näyttävän hyvältä ja kauniilta. Sinun tarvitsee vain miettiä, miten lisäät nämä asiat pelillesi, ja sitten olet hyvällä matkalla oppia tekemään Mario-peliä.