Monille ihmisille, kun he kuulevat sanan virallinen peliorganisaatio, he ajattelevat, että se on jotain, joka sinun on vain heitettävä yhteen muutamassa päivässä. Tämä on organisaatio, johon voit osallistua enemmän ja todella muokata sitä haluamallasi tavalla. Jos et ole kovin järjestäytynyt, sinun on varmistettava, että teet kaiken mahdollisen saadaksesi järjestyksesi. Sinun on tiedettävä, mitä tarvitset, kun teet virallisen peliorganisaation.

Ensin sinun on aloitettava jonkinlainen aikataulu. Nyt se saattaa kuulostaa siltä, ​​että tämä on vaikein osa koko prosessia, mutta se ei todellakaan ole. Vaikeinta on asettaa aika omistautua tälle. Nyt tarvitset, että teet virallisen pelisuunnitelman siitä, mitä yrität saavuttaa. Nyt kun teet tämän, sinun on varattava aikaa kirjoittaa kaikki luettelossa olevat.

Sitten sinun on aloitettava pelaamasi pelit. Jotkut teistä saattavat ajatella, että tämä on vähän liian yksinkertaista. Kuitenkin, kun teet tämän, huomaat, että se on iso avain tarvitsemasi on, että teet virallisen pelisuunnitelman. Tarvitset nyt sitä, että sinun on vastattava kaikesta, mikä menee pieleen. Tämä tarkoittaa, että sinun on pelattava kaikki loppuun asti, ennen kuin edes astut jalkaasi radalle.

Seuraavaksi sinun on varmistettava, että sinulla on kaikki tarvitsemasi käden ulottuvilla. Nyt monet ihmiset tekevät virheen, kun he eivät seuraa golfmailojaan. He jättävät tämän kotiin. Nyt tarvitset, että teet aikataulun, jota noudatat joka päivä. Sitten kun olet valmis päivään, tarvitset sitä, että varmistat, että palaat takaisin siihen, mitä teit viime kerralla. Tämä antaa sinulle erittäin hyvän käsityksen siitä, mitä tarvitset, että teet virallisen peliorganisaation.

Lopuksi, kun laitat aikataulun yhteen, sinun on varmistettava, ettet laita asioita, joita et tarvitse. Nyt haluat varmistaa, ettet jätä mitään pois. Sinun tulisi tehdä luettelo kunkin asian eduista ja haitoista ennen kuin teet tämän. Sinun tulisi myös kysyä itseltäsi, tekisikö se asioita helpommaksi vai vaikeammaksi. Voit esimerkiksi sisällyttää asioita, kuten caddies tai golfmailat.

Kun kirjoitat jokaisen asian hyvät ja huonot puolet, sinun on pidettävä luettelo yksinkertaisena. Toisin sanoen luetellaan vain, mitä on tehtävä. Muista, että voit tehdä siitä niin pitkän tai lyhyen kuin haluat. Sinun tulisi miettiä, pystytkö tekemään tämän aloittaessasi. Muista, että paras tapa aloittaa tämä on todella muodostaa virallinen aikataulu.