Etsitkö matematiikkapelejä lapsille? Olipa lapsesi peruskoulussa vai lukiossa, heillä on monia vaihtoehtoja. Paras tapa löytää täydellinen matematiikkapeli lapsellesi on ottaa jonkin aikaa harkita hänen etujaan ja tavoitteitaan matematiikan oppimisessa. Kun olet tunnistanut sen, sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää lapsille matematiikkapelejä, jotka sopivat heidän oppimistyyliinsä.

Suuri ensimmäinen askel kaventamalla valintoja on tunnistaa, mihin ikäryhmään lapsesi kuuluu. Tämä kaventaa hakua huomattavasti, koska esikoululaiset ja perusopiskelijat tarvitsevat erityyppisiä matematiikkapelejä lapsille. Hyvä opas 20 upeaan matematiikkapeliin esikoululaisille, ala-asteen, lukiolaisille ja lukiolaisille voi auttaa sinua valitsemaan opettavia ja viihdyttäviä pelejä. Samaan aikaan kattava kokoelma digitaalisia ja analogisia pelejä on koonnut yhdistelmän digitaalisia ja perinteisiä oppimisvaihtoehtoja, joten voit helposti valita lapsellesi parhaiten sopivan oppimisvaihtoehdon.

Yleensä useimpien pelien ei pitäisi opettaa matematiikan perusperiaatteita, vaan myös opettaa erilaisia ​​laskutoimituksia. Vanhemmat voivat muokata ikäryhmien luetteloa kaavion avulla: esimerkiksi aritmeettinen perustaso sisältää yhteenlaskun, vähennyksen, kertomisen, jakamisen ja kertomisen. Tässä vaiheessa on tärkeää huomata, että kaikki lapsillemme tarkoitetut matematiikkapelit edellyttävät matematiikan perustason pelaamista. Yksi yksinkertaisimmista ja vähiten tehokkaista tavoista opettaa pikkulapselle matematiikkaa on väritys. Itse asiassa lapset, jotka pystyvät sovittamaan värit oikein helposti ilman matemaattista tietämystä, ovat parhaita ehdokkaita matematiikan perusteiden oppimisessa. Siitä huolimatta ei ole vaikea löytää aktiviteetteja, jotka houkuttelevat esikoulu- ja ala-asteen opiskelijoita.

Jotkut sivustollamme saatavissa olevat matematiikkapelit lapsille keskittyvät nuorempiin lapsiin. Esimerkiksi yksi peli, jonka nimi on Pin The Tail On the Donkey, vaatii kaikkia opiskelijoita pitämään aasin päätä yhdessä kädessä samalla, kun samalla häntä painetaan päätä toisella kädellä. Opiskelijoiden on poistettava aasin pää nopeasti päästäkseen irti, ja heidän on muistettava päänsä nopeasti, ennen kuin häntä painetaan päähän uudelleen. Oppimiskäsitteet, kuten omaisuuden jakaminen, vähennyslasku ja kertolasku, toteutetaan värien sovittamisen avulla, ja oppilaiden on suoritettava tehtävät kaikilla tasoilla ennen kuin peli poistetaan ohjelmasta.

Jos lapsellesi tykkää ajatus pelata matematiikkapelejä lapsille henkilökohtaisella tietokoneellasi, mutta se ei ehkä ole liian innoissaan ajatuksesta ajatella Microsoft Wordin käyttöä taulukoiden luomiseen työpöydällesi, on olemassa useita verkkosivustoja, jotka tarjoavat ilmaisia ​​matematiikkapelejä lapsille. helppo ladata tietokoneellesi. Näihin kuuluvat matematiikkataulukot, jotka sisältävät ongelmanratkaisu- ja analyyttitaitoja. Lisäksi monet lapsille tarkoitetut matematiikkapelit tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden pelata samalla laskentataulukolla uudelleen, mikä tarkoittaa, että uusia laskentataulukoita ei tarvitse luoda tai tulostaa. Saatavilla on myös matematiikkapelaajia, jotka yhdistävät matematiikan musiikkiin ja sisältävät jopa toimintoja, jotka auttavat vahvistamaan visuaalisia matemaattisia taitoja esittämällä matemaattisia kaavioita, kaavioita tai kuvia.

Kun valitset parhaat matematiikkapelit lapsille, sinun on otettava huomioon pienokaisen ikä sekä se, onko hän kiinnostunut matemaattisten ongelmien ratkaisemisesta vai vain kuvien katselemisesta tai asioiden tekemisestä heidän mielestään. Matematiikka voi olla haastavaa, mutta se voi myös olla viihdyttävää, jos tarjoat nuorellesi erilaisia ​​viihdyttäviä tapoja harjoitella ja nauttia matematiikan oppimisestaan. Lasten matematiikkapelit ovat erityisen hauskoja, kun ostat ne lapselle, joka on jo kiinnostunut matematiikasta, koska pelit tarjoavat haastavan opetussuunnitelman ja mahdollisuuden soveltaa opettamaasi heille tosielämässä. Nuorellasi on ihanaa saada omat matematiikkapelit lapsille, joissa he voivat käyttää mielikuvitustaan ​​sen sijaan, että tekisivät tylsiä tutkimuksia verkossa.