World of Warcraft on MMORPG. Tämä tarkoittaa massiivisesti monen pelaajan online-roolipeliä. Pelin maailmassa pelaajat ottavat fantasiahahmojen roolin ja ryhtyvät tehtäviin kukistamaan muita pelaajia. Pelin tarkoituksena on, että pelaaja tutkii virtuaalimaailmaa, kerää kultaa, nousee tasolle, löytää kumppanin ja niin edelleen. Pelin tavoitteena on pitää hauskaa ja tutustua virtuaalimaailmaan. Prosessissa pelaajilla on kaikenlaisia ​​ongelmia, ja tavoitteena on, että he voittavat nämä ongelmat saavuttaakseen suuren tavoitteen.

Tietääkseen, mikä on paras peli maailmassa, on ensinnäkin tiedettävä, miten se kehittyi ja kehittyi ajan myötä. Varhaisessa vaiheessa pelaajia oli vain muutama. Vuosien mittaan kuitenkin yhä useammat ihmiset kiinnittyivät tähän maailmaan. Nykyään pelissä on useita miljoonia aktiivisia pelaajia ympäri maailmaa. Peli on mullistettu entisestään ottamalla käyttöön World of Warcraft -laajennuspaketit.

On monia erilaisia ​​haasteita, joita pelaajat voivat kohdata pelatessaan peliä. Esimerkiksi niitä, jotka pelaavat voittamaan muita pelaajia, kutsutaan ”pelaajiksi”. Toisaalta ne, jotka haluavat tutustua virtuaalimaailmaan, tunnetaan ”PvE” -pelaajina. World of Warcraftilla on useita eri alalajeja.

Yksi suosituimmista ja parhaista peleistä maailmassa on Age of Conan. Se sijaitsee Amazonin maailmassa. Tämä on myös sama maailma, jossa tunnettu kirja ja elokuva ”Barban Conan” asetettiin. Age of Conan on MMORPG-peli, jossa pelaajat ottavat barbaarisoturin roolin, joka taistelee pimeyden pahoja laumoja vastaan.

Toinen paras peli maailmassa on Age of Empire. Tässä pelissä pelaaja ottaa kaupungin hallitsijan roolin. Pelaajilla on mahdollisuus tulla joko suuren tai pienen kaupungin hallitsijaksi henkilökohtaisesta valinnastaan ​​riippuen. Pelaaja ansaitsee päivittäin kokemuspisteitä taistelemalla muita pelaajia vastaan. Mitä enemmän tasoja saavutat, sitä paremmat ovat mahdollisuutesi tulla hallitsijaksi.

Viimeisin paras peli maailmassa on kuitenkin Warhammer Online. Se on vuoropohjainen strategiapeli, jossa pelaaja hallitsee yhtä kahdesta imperiumista, korkeaa tonttua tai pimeää tonttua. Pelaajan on rakennettava valtakuntansa luomalla kaupunkeja ja kasvattamalla satoja. Pelaajat voivat käyttää joko puolustus- tai hyökkäysstrategioita. Tässä pelissä on neljä erilaista karttaa, mukaan lukien kanjoni, suo, jäätikkö ja vuoret. Pelaaja voi jopa kouluttaa yksiköitä ja ostaa uusia taistellakseen kaikilta puolilta tulevilta hyökkäyksiltä.