Love Tester -peli on hauska tapa mitata suhteesi voimakkuutta. Se on hauska ja helppo tapa kertoa, oletko valmis sitoutumaan toisiinsa! Kuinka voit saada selville, onko rakkautesi muuhun tarpeeksi vahva sitoutumaan pitkäaikaisesti? Kuinka voit selvittää, rakastatko muita muita? Mistä tiedät, oletko oikealla tiellä kohti olemista ikuisesti? Käytä hetki lukeaksesi tämä artikkeli ja lue lisää rakkaustestipelin käytöstä!

Ensimmäinen askel määrittämään rakkauden kiinnostuksesi rakkauden taso sinua kohtaan on tarkastella objektiivisesti omia tunteitasi häntä kohtaan ja esittää seuraava kysymys: Oletko täysin rakastunut häneen? Vastaa kysymyksiin totuudenmukaisesti olematta liian henkilökohtainen tai luovuttamatta todellisia tunteita, joita tunnet rakkauden yhteensopivuutta testaavaan henkilöön – koska tässä pelissä on kyse siitä, että olet yhteensopiva toisen henkilön kanssa.

Kun olet vastannut molempiin kysymyksiin totuudenmukaisesti, seuraava askel rakkaustesteripelissä on arvioida toisen merkittävän tunteita. Et ehkä usko, että sillä on merkitystä, mutta sillä on merkitystä. Tämä pelin osa pakottaa molemmat paljastamaan tunteet, joita sinulla on toisiaan kohtaan, ja voi paljastaa monia totuuksia henkilöstä, jonka kanssa olet. Rehellisyys täällä auttaa sinua selvittämään, oletko todella hyvä ottelu vai oletko vain unelma.

Jos sinua testataan rakkaustesteripelissä, viimeinen vaihe on yksinkertainen: napsauta ”vastauksia kysymyksiin” -painiketta ”Rakastan sinua”. Tulossivulla sanotaan: ”Löysit herra tai rouva Oikea.” Sen lisäksi, että näet testattavan henkilön nimen, näet myös hänen valokuvansa ja profiilitietonsa.

Sitten voit joko lähettää heille lahjan kukkia tai lähettää heille kiintymysviestin. Molemmilla näistä toimista on monia etuja. Kukin lähettäminen kukalle osoittaa, että välität heistä, kun taas lähettämällä hänelle rakkauden viestin kerrotaan, että ajattelet heitä. Näiden palkintojen lisäksi kukkien lähettäminen antaa sinun myös kertoa muille merkittäville, että ajattelet niitä, mikä voi olla hyvä asia, jos he ovat yksi merkittävistä muista. Loppujen lopuksi, et koskaan tiedä, mitä kohtalo varaa sinua!

Vastattuasi kaikkiin rakkaustestipelin edellyttämiin kysymyksiin näet, oletko yhteensopiva muiden muiden kanssa. Jos et ole, näet joko lyhyen viestin, joka selittää, että olet ääliö ja sinun täytyy saada uusi elämä, tai huomaat, että muut merkittävät muut ovat siirtyneet eteenpäin. Voit sitten lähettää rakkautesi niille, jotka valitsit merkittäväksi muuksi, ja nähdä, hylätäänkö sinua. Kun näet, oletko yhteensopiva toisen henkilön kanssa, voit tehdä siitä henkilön rakkaustestaajasi!