Onko sinulla ollut vaikeuksia päättää, mistä aloittaa LEGO-mallistosi? Haluatko saada uusimmat LEGO-sarjat jokaiselle hahmolle, jotta voit rakentaa parhaat LEGO-linnat ja -ajoneuvot? Tai ehkä haluat rakentaa ensin kaikki LEGO-sankarit, -rakennukset ja -ajoneuvot, jotta voit lisätä sitten lisää LEGO-hahmoja kokoelman täydentämiseksi? Jos haluat tietää mistä aloittaa, paras paikka aloittaa on LEGO Nexo Knights -sarjat! Paitsi että se voi tarjota sinulle uusimmat sarjat LEGO Star Wars Universumin hahmoille, se antaa sinulle myös erinomaisen valinnan rakentaa jotain erityistä lapsellesi!

Yksi LEGO Nexo Knights -pelien parhaista asioista on se, että niitä on helppo pelata. Itse asiassa on melko vaikea määrittää, onko tämä edes peli ollenkaan! Kaikki on asetettu tavalla, joka helpottaa yksinkertaisten tehtävien tekemistä, kuten sekoittamalla merkkikortit parhaan mahdollisen merkkikerroksen rakentamiseksi ja lähettämällä nämä merkit ulos yrittämään valloittaa vastustaja. Valitsemasi hahmot ovat myös erittäin helppokäyttöisiä, koska heille on jo tarjolla lukuisia aseita, kuten miekat, tylsät, kilvet ja tietysti pelätyt legerackit. Kaikkia näitä esineitä voidaan käyttää suoraan aluksella, ja muutaman värikkään kappaleen avulla voit sitten rakentaa loput aluksesta ja lähettää sen taistelemaan muita järjestelmän jäseniä vastaan!

Parasta LEGO Nexo Knights -peleissä on se, että niissä on suurimpia LEGO-minihahmoja, joita on koskaan tuotettu. Erityisesti tämä sisältää uuden julkaisun minifigurin, joka tunnetaan nimellä Master Knight. Tässä minifigurissa on violetti ja kultainen viitta, jossa on miekka ja kilpi ja siniset jalkakarvat sekä siisti joukko sauvoja. Parasta tässä minifigurissa on se, että siinä on oma teemalla oleva Knight Wing, joka sisältyy kerättävään kuvaan. Kun kaikki on mukana, voit selvästi nähdä, miksi tämä peli on tullut niin suosittu parin viime vuoden aikana.

Toinen ominaisuus, joka erottaa tämän pelin rivin muista hahmoista, on se, että se tarjoaa joitain joustavimpia värityssivuja. Vaikka suurin osa LEGO Knights -peleistä keskittyy hahmojen rakentamiseen ja lähettämiseen taistelemaan muita vastaan, pelin avulla voit viedä tämän askeleen pidemmälle antamalla sinun luoda omia hahmojasi asumaan saarellesi. Kun hahmosi seisoo keskellä pelimaailmaa, voit vapaasti värittää ja muuttaa mitä tahansa yksinkertaisesti napsauttamalla vastaavaa kuvaketta ruudun alaosassa. Voit vaihtaa heidän vaatteensa ja panssarinsa ja jopa lisätä hauskoja lisävarusteita saadaksesi heille ainutlaatuisen ilmeen. Itse asiassa monet ihmiset huomaavat, että omien hahmojen luominen tekee koko konseptista kiinnostavamman ja nautinnollisemman kuin perinteinen kaava.

LEGOn Nebo Knights -pelit erottaa kilpailun siitä, että ne tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden ladata kaksi erilaista merkkisarjaa käytettäväksi värityssivuillasi. Knight Up -sarja tarjoaa armeijan sotureita, jotka ovat valmiita kohtaamaan tohtori Darkkanin tummat voimat, joka pyrkii varastamaan Infinity-helmiä, joita tarvitaan pelin voittamiseen. Tähän sotureiden ryhmään kuuluu salamurhaaja, ritari, varas ja robotti. Voit myös ladata kaksi erityistä kappaletta, jotka ovat esillä tässä pelissä: Sky Knight ja Vortex Walker. Nämä kappaleet ovat osa eksklusiivisia Blue Smugglers -sarjoja, jotka tulevat myös mustana ja violettina painoksina.

Pelin lopullinen tavoite on tyhjentää kaikki tasot ja voittaa. Pelaajan on suoritettava kaikki haasteet ennen siirtymistä seuraavaan. Tämän tehtävän suorittamiseksi pelaajien on hallittava useita taitoja, mukaan lukien strategian käyttö haasteiden ratkaisemiseksi, strategioiden kehittäminen sekä uusien aseiden, ajoneuvojen ja lisävoimien hankkiminen. Pelaajat voivat ladata valmiit kuvansa pelin verkkosivustolle muiden pelaajien nähtäväksi. Näihin ilmaisiin online-kilpiin kuuluu valkoinen karhu, valkoinen kani ja lohikäärme.