Niiden monien ohjelmien joukossa, joiden avulla voit ladata ilmaisia ​​pelejä mobiililaitteille, se on itse asiassa vieläkin aliarvostettua, mutta kannattaa silti tutkia. Amazon Underground -ohjelma on itse asiassa Amazonin verkkokauppa, jonka avulla voit ladata paljon erilaisia ​​ohjelmistoja matkapuhelimeesi. Esimerkiksi ne tarjoavat pelejä kaikenlaisille alustoille, kuten Windows Mobile, Blackberry ja muut älypuhelimet, kuten iPhone. Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää tästä upeasta ohjelmasta.

Ensinnäkin, jos olet etsinyt tapaa ladata ilmaisia ​​pelejä Internetistä, olet herkkupalalla. Löydät kaikenlaisia ​​ainutlaatuisia pelejä Amazonin ios-sovelluskaupasta, joista monia et löydä mistään muualta. Esimerkiksi, jos sinulla on iPhone, voit ladata pelejä App Storesta ilmaiseksi tai saada muita bonuksia laitteille, jotka tukevat Amazon Underground -ohjelmaa. Itse asiassa monet ihmiset nauttivat siitä, että he voivat ladata ilmaiseksi pelejä, joita ei ollut aiemmin ollut lainkaan.

Yksi Amazon-sovelluskaupan parhaista ominaisuuksista on, että sinulla on pääsy minkä tahansa käytettävissä olevan sovelluksen ilmaiseen kokeiluun. Niin kauan kuin sinulla on iOS-puhelin, voit ladata it-sovelluksen kokeillaksesi sitä. Jos pidät siitä, voit ostaa täydellisen version ja jatkaa sen nauttimista kuukausittain tai vuosittain. Jos et välitä siitä, poista se yksinkertaisesti ja etsi toinen sovellus, jolla haluat ladata ilmaisia ​​pelejä Internetistä.

Joten nyt, kun tiedät tarkalleen, kuinka voit ladata ilmaisia ​​pelejä Internetistä, puhutaan siitä, miten etsit hyvän sovelluksen lataamista puhelimeesi. Tähän on kaksi päätapaa. Ensimmäinen on mennä todelliselle sovelluskaupan verkkosivustolle ja löytää sovellus etsimän nimen mukaan. Tämä voi viedä vähän etsimistä, ja se voi myös vaatia sovelluksen ostamista sovelluskaupasta. Sovelluksen ostamisen etu tässä osiossa on kuitenkin se, että sinulle annetaan mahdollisuus ladata ja kokeilla sovellusta ennen kuin päätät ostaa sen.

Toinen tapa löytää ilmaisia ​​PC-pelejä on käyttää sivustoa, joka on erikoistunut tietokonepelitietojen tarjoamiseen. Monet sivustot tarjoavat tietoa markkinoilla olevista peleistä, ja jotkut tarjoavat jopa ammattilaispelaajien kirjoittamia arvosteluja. Monet näistä sivustoista tarjoavat myös linkkejä ilmaisten pelien lataamiseen Internetistä sekä osioita, joista löydät pelin tärinää ja pelivinkkejä.

Molemmat näistä menetelmistä toimivat erittäin hyvin. Muista vain, kuten useimmissa latauksissa, joskus joudut maksamaan tietyn maksun ennen kuin saat ladata ilmaisia ​​pelejä. Jos et halua maksaa, voit ladata kaikki PC-pelit. Kuitenkin, jos olet pelaaja ja olet tosissasi pelaamassa markkinoiden parhaita pelejä, pienen maksun maksaminen ilmaisten pelien lataamisesta on hieno tapa saada pääsy tonnia uusia pelejä päivittäin. Ei ole väliä mitä mieltä olet, paras tapa löytää pelejä on Internetin kautta.