Jaska the Killer on hauska, vauhdikas arcade-peli, jota voit pelata verkossa ilmaiseksi. Jaska the Killer on arcade-tyylinen peli, jossa sinun täytyy tappaa kaikki viholliset mahdollisimman nopeasti kuolematta. Pelin aloittamiseksi käsillä on monia kohteita ja sinulla on rajallinen aika suorittaa ne kaikki. Jokaisella tasolla on myös enemmän suoritettavia tasoja, ja kun olet suorittanut viimeisen tason, siirryt seuraavalle, kunnes menetät koko henkesi. Tämä peli on hyvin koukuttava, etkä halua lopettaa pelaamista parin ensimmäisen yrityksen jälkeen.

Pelin hallintalaitteet on yksinkertainen ja helppo oppia. Jaska käyttää pelihallityyliä, jossa hän hyppää, kävelee ja ampuu potkurillaan. Jokainen tappamasi vihollinen saa hänet kaatumaan hieman, joten yritä ottaa jalat pois ennen tappamista. Näytön ympärillä on paljon esineitä, ja niitä käytetään erilaisiin tarkoituksiin, kuten; parantaminen, ampuminen, syöminen jne. Jotkut näistä tuotteista ovat erittäin kalliita, joten ole varovainen, kun käytät rahaa niihin.

Olisi hyödyllistä, jos tietäisit, kuinka paljon rahaa sinulla oli pelin alussa. Lähtiessäsi lähtöalueelta sinulla oli vain pari dollaria. Kun aloitit rahan keräämisen ja aseiden ja esineiden ostamisen, sinulla ei ollut enää varaa ostaa uusia aseita tai esineitä. Mitä enemmän rahaa käytit, sitä enemmän rahaa ansaitsit. Kulta oli todella tärkeä tässä pelissä, koska sitä käytettiin suurempien aseiden ja esineiden ostamiseen. Ilman kultaa et voinut ostaa parhaita aseita ja et todellakaan voinut päästä itsesi vaikeista tilanteista.

Tunnen monia ihmisiä, jotka haluavat pelata pelejä selaimillaan suosittujen pelikonsolien sijaan. Monet ihmiset haluavat pelata tämän tyyppisiä pelejä, koska voit käyttää niitä ilmaiseksi ja he ovat yhtä hauskoja pelata. Jos nautit tämäntyyppisen pelin pelaamisesta, sinun kannattaa tutkia Gold Jaska 2 Free -peliä. Minulla oli vähän vaikeuksia tämän pelin kanssa, kunnes löysin siitä tietoa.

Voit ehdottomasti kertoa, että pelaaminen on palkkaa, kun sinua pyydetään luomaan tili ja lataamaan peli. Kun olet luonut tilin, voit aloittaa pelaamisen heti. Sinun on opittava lisää kultaa käytöstä pelissä, jotta voit kerätä tarpeeksi kultaa ansaitaksesi tarpeeksi rahaa kaikkien tarvitsemiesi aseiden ja esineiden ostamiseen. Jos pidät tällaisesta pelistä, rakastat Gold Jaska 2 Free -peliä. Minulla oli melko vähän vaikeuksia tasaantumisessa ja ansaitsin tarpeeksi kultaa ostaakseni kaikki tarvitsemani tuotteet selviytyäkseen.

Internetissä on monia muita pelejä, joita voit pelata ilmaiseksi, mutta en usko, että pidät niistä yhtä paljon kuin minä. On aivan liian monia muita pelejä, jotka edellyttävät kuukausimaksun maksamista tai ostamista jotain pelaamista varten. Kuitenkin, jos etsit ilmaista Flash-peliä, jota voit pelata tietokoneellasi, Gold Jaska 2 on ehdottomasti sinulle.