Kun ihmiset pelaavat Krunker-peliä, he todella osallistuvat mahdottomaan peliin. Tavoitteena on saada mahdollisimman monta kolikkoa ”ruukuihin” tietyn ajanjakson aikana. Joka kerta kun lyöt vastustajaasi laukauksella, siirryt yhden neliön eteenpäin aikajanalla. Ja jos lyöt heitä kolmen kortin yhdistelmällä, siirrät kaksi välilyöntiä eteenpäin aikajanalla.

Kuinka kukaan voi kutsua tätä peliksi? Ei ole paljon historiallista näyttöä väitteelle, jonka mukaan Krunker-pelin pelaaminen oli suosittua harrastusta keskiajalla. Yksi argumentti sitä vastaan ​​on, että on mahdotonta voittaa. Toinen sanoo, että se on taitopeli. Kolmas väittää, että se on puhdasta onnea.

Tosiasia on, että et voi aina ennustaa, milloin muut pelaajat pelaavat korttinsa. Lisäksi voi olla vaikea ennustaa tarkasti, miten kierros sujuu. Miljoonat ihmiset kuitenkin rakastavat tätä typerää peliä. Jos pidät siitä, sinun on tiedettävä, että on joitain sääntöjä, jotka voivat lisätä voittokertoimiasi. Siksi aion kertoa teille ikärajasta ja mitä tehdä, kun osut siihen ”pelaamattomaan” korttiin.

Ensinnäkin sääntö on, että sinun täytyy pelata vähintään kerran. Kun pelaat peliä ensimmäisen kerran, sinulla voi olla viisi pistettä. Jos olet onnekas ja pysyt taululla vähintään seitsemän kierrosta, voitat. Muuten menetät.

Syy, miksi asetin seitsemän tai kymmenen vuoden säännön, johtuu huhusta, että Krunker Corporation yritti rajoittaa mahdollisen pelin määrää asettamalla korkin pelattujen käsien määrälle. Vaikka huhut ovat perusteettomia, se rajoittaa aikaa, jonka voit käyttää pelaamiseen. Tämä puolestaan ​​tekee pelistä vaikeampaa pelata. Muista, että syy ”raja” asetettiin, on se, että ihmiset pelaavat peliä pidempään.

Kun pelaat yli seitsemän tai kymmenen vuoden rajan, olet yksinkertaisesti poissa. Kuten mainitsin, tämä peli vaatii taitoa, mikä tarkoittaa paljon harjoittelua. Mitä paremmin saat, sitä todennäköisemmin saavutat nämä voittokierrokset. Muista myös, että sinun ei tarvitse pysyä pöydällä neljätoista kierrosta. Voit lopettaa pelaamisen, kun olet ohittanut kolme kierrosta. Kun olet todistanut itsesi, voit jatkaa pelaamista niin kauan kuin haluat.