Useat pokerisivustot tarjoavat käteiskierroksia ilman talletusta, ja näihin tapahtumiin osallistuminen on melko helppoa. Useimmat pokeriturnaukset edellyttävät pelaajan rekisteröitymistä joukkueen kapteeniksi ennen pelaamista ja heidän on ostettava pelimerkkejä. Käteiskierros ilman talletusta eroaa tavallisista pokeriturnauksista siten, että pelaajan ei tarvitse ostaa pelimerkkejä pelataksesi peliä. On vain yksi pöytä tietylle määrälle pelaajia, ja pelaaja on vastuussa rahojensa hallinnasta ja aikansa hallitsemisesta. Näissä peleissä ei ole siteitä eikä pelissä ole pistejärjestelmää. Käteiskierroksen voittaminen ilman talletusta on vaikea tehtävä, ja parhaat pelaajat voittavat vain, jos he tietävät strategiansa ja pystyvät voittamaan vastustajansa.

Näissä käteiskierroksissa ilman talletuspokeripelejä on yleensä pöytä, jossa on 25 pelaajaa. Kun pelaaja ilmoittaa haluavansa pelata peliä, piirretään satunnaisluku, jotta jokainen saa mahdollisuuden pelata. Viimeinen henkilö, joka lähtee pöydästä, on voittaja ja hän voittaa lipussa ilmoitetun määrän. Tämä käteiskierros ilman talletuspokeriturnausta tapahtuu yleensä viikonloppuisin, ja sen järjestävät erilaiset pokerihuoneet.

Suurin osa pokeriturnauksista järjestetään arkisin, koska viikonloppuisin on vähemmän ihmisiä. Tällaisina aikoina useampia pelaajia liittyy pokerihuoneisiin voidakseen osallistua pokeriturnauksiin, joten heidän keskuudessaan on kilpailu. Tällaiset käteiskierrokset ilman talletuspokeriturnauksia ovat yleensä lyhyitä ja kestävät vain muutaman tunnin. Viimeinen peli pelataan päivän lopussa ja pelaajien on suoritettava käteismaksut iltaan mennessä.

Monet ihmiset ilmoittautuvat näille käteiskierroksille ilman talletuspokeriturnauksia harjoittelemaan pokeritaitojaan. Nämä turnaukset antavat heille mahdollisuuden pelata muita oikeita pelaajia vastaan ​​ja parantaa taitojaan, jotta he eivät menetä käteisrahojaan pelatessaan oikeissa käteispeleissä. Monet pelaajat harjoittavat pelinsä käteispeleissä, kunnes he ovat tyytyväisiä strategioihinsa ja kun he tuntevat itsevarmuutta, he ilmoittautuvat käteisturnauksiin, joissa he voivat pelata oikealla käteisellä. Jotkut pelaajat eivät halua pelata käteispeleissä, koska se on heille erittäin stressaavaa ja heillä on taipumus menettää mielensä, kun he pelaavat käteispeleissä. Jos he pelaavat tällaisissa turnauksissa, he kuitenkin vapautuvat stressistä ja voivat rentoutua pelatessaan suosikkipeliään.

Useimmat pokerihuoneet tarjoavat käteiskierroksia ilman talletusvaihtoehtoja, ja joissakin niistä on jopa käteispelejä, joita pelataan myös World Series of Pokerissa. Tällaiset käteispelit ovat hauskaa pelaajille, kun he istuvat toisiaan vastapäätä ja yrittävät voittaa jakajaa. Menestyäkseen tällaisissa käteispeleissä on kuitenkin tärkeää, että pelaajat harjoittavat peliä niin paljon kuin mahdollista ennen kuin pelaavat käteispeleissä oikealla rahalla.

Internetissä on monia sivustoja, jotka tarjoavat turnauspelejä ilman talletusvaihtoehtoja. Nämä pokeriturnaukset auttavat pelaajia terävöittämään taitojaan ja parantamaan peliäan. Monet pelaajat ovat menestyneet käyneet hyvällä käteisturnaussivustolla. He huomaavat parantavansa peliäan ja jopa voittavansa rahapalkintoja nauttien samalla pelistä.