Verkossa on monia sivustoja, jotka väittävät omistavansa ilmaista pelirahaa säästämättä rahaa. Se saattaa tuntua aluksi hyvältä, mutta onko sinun todella aika kirjautua sisään? Tämä artikkeli näyttää, miksi ilmaista kasinopelirahaa tulisi välttää, sekä joitain yksinkertaisia ​​vinkkejä, joiden avulla voit aloittaa pelaamisen oikealla käteisellä eikä pelata ilmaisella rahalla.

On olemassa monia erilaisia ​​sivustoja, jotka tarjoavat ilmaista rahaa online-pelaamiseen, mutta suurin osa niistä vain varastaa tietosi. He lupaavat sinulle ilmaisia ​​rekisteröitymisiä, mutta yrittävät sitten veloittaa sinua myöhemmin. Loppujen lopuksi heidän on ansaittava vähän rahaa liiketoiminnan jatkamiseksi. Mutta mitä hyötyä on ilmaisesta, jos et tiedä mitä todella saat?

Ensimmäinen asia, jonka pitäisi etsiä, kun etsit ilmaista rahaa Internetissä pelaamiseen, on varmistaa, että se ei ole huijaus. Suurimmalla osalla näistä ilmaisista sivustoista on erittäin harhaanjohtavia tapoja saada henkilökohtaisia ​​tietojasi. Saatuaan henkilökohtaiset tietosi he voivat myydä ne suurille yrityksille, jotka käyttävät rahaa mainontaan. Nämä sivustot väittävät sitten, että voit ”saada” ilmaisen rahan pelattavaksi tarjoukseksi, ja sitten sinua laskutetaan kuukausittain ”live-pelaamisesta”. Tätä ei tapahdu, ja se on huijaus, joka ei koskaan toimi.

Seuraava asia, jonka haluat varoa etsittäessäsi ilmaista rahaa pelaamiseen, on sivustot, jotka tarjoavat sinulle ilmaisen rekisteröitymisen. Yleensä nämä sivustot vaativat sinua antamaan luottokorttitietosi tai sähköpostiosoitteesi saadaksesi ilmaisen lahjakortin. Kun tämä tapahtuu, olet olennaisesti juuttunut arvottomaan ilmaiseen leikkirahaan säästämättä mitään omaa rahaa.

Lopuksi, kun etsit ilmaista pelirahaa säästämättä, tarkista ne ”maksetaan kyselyihin osallistumisesta” -sivustot. He väittävät, että voit ansaita 75 dollaria tunnissa tekemällä kyselyjä. On olemassa laillisia tutkimuksia, mutta jos sinun on maksettava rahaa niiden suorittamiseksi, et aio tehdä kovin paljon. Itse asiassa voit ansaita paljon enemmän rahaa vain tekemällä yksinkertaisia ​​tehtäviä, kuten täyttämällä kyselyjä.

Jos haluat pelata rahaa säästämättä, sinun on etsittävä sivustoja, jotka eivät vaadi rahaa. On monia sivustoja, jotka ovat ilmaisia ​​ja tarjoavat omat ainutlaatuiset edut, mutta sinun on varottava sivustoja, jotka pyytävät sähköpostiosoitettasi tai muita henkilökohtaisia ​​tietojasi. Siten ne ovat todennäköisesti huijauksia, joita ei oikeastaan ​​ole olemassa. Voit helposti etsiä näitä sivustoja verkosta. Kun olet löytänyt ne, muista lukea kaikki verkkosivustolla annetut tiedot, jotta tiedät, mihin kirjaudut.