Pulmapelit ovat hauskoja ja opettavaisia. Palapelit lisäävät keskittymistä, parantavat muistia ja laajentavat mielikuvitusta. Hauskat pulmapelit parantavat myös suullista ja visuaalista muistia sekä käden ja silmän koordinaatiota. Aloita käden ja silmän koordinaatio ja paranna henkistä kykyäsi näillä hauskoilla palapeleillä nyt!

Ilmainen ei ole aina parempi. Joskus saat vain mitä maksat, ja siksi online-tilassa on niin paljon ilmaisia ​​pulmapelejä, joista valita. Vaikka nämä ilmaisohjelmat voivat olla ajanhukkaa, monet niistä ovat yhtä haastavia ja viihdyttäviä kuin ne, joista joudut maksamaan paljon rahaa. Tässä on joitain suosikkini:

Sanajigi on erittäin haastava pulmapeli, jossa sanat lisätään neliöön, joka on täynnä eri muotoisia palapelejä. Pelaajan on kirjoitettava sana neliöön ja työnnettävä sitten vastaavaa jigiä, jotta muoto vastaa sanaa. Erilaiset palapelit ilmestyvät seuraavaksi, mikä vaikeuttaa tehtävän suorittamista. Tämä on online-bestseller ja suosittelen tätä pulmapeliä.

Scrabble on fantastinen ja koukuttava Scrabble-peli, jossa pelaajat kirjoittavat vuorotellen kirjaimet. Hiiren vierityksen aikana kirjaimet pudotetaan kasaan. Ensimmäinen pelaaja, joka on tehnyt luettelon näytöllä näkyvistä kirjaimista, voittaa. Tämä on loistava kilpailupelissä, mutta se voi olla myös peli, josta nauttivat kaiken ikäiset ja taitotasot. Tässä Scrabble-pelissä on upea opetusohjelma uusien pelaajien ohjaamiseksi.

Facebookissa on myös useita sana- ja palapelipelejä. Yksi suosikeistani on Facebook-sana-sekoituspeli, joka on ilmainen peli ja jossa voit myös saada ystäviä ja kommunikoida heidän kanssaan sen kautta. Se on hauskaa ja todella interaktiivista! Katso Facebook-sivulta lisätietoja pelistä ja muista jännittävistä asioista, joita voit tehdä Facebookissa.

Nopea haku Internetistä paljastaa useita muita ilmaisia ​​pelejä, jotka ovat ladattavissa. Tarjolla on ilmaisia ​​sana- ja palapelipelejä muutamilla verkkosivustoilla, jotka tarjoavat valtavan valikoiman ilmaisia ​​pelejä. On ehdottomasti syytä tutustua joihinkin ladattaviin sivustoihin. Ja muista, ettei ole mitään järkeä maksaa rahaa ilmaisista tavaroista – miksi maksaa, kun saat ne ilmaiseksi? Katso alla olevien resurssikenttien linkit saadaksesi lisätietoja pelien lataamisesta ilmaiseksi.