Grand Theft Auto V (GTA V) on jatkoa menestyksekkäälle ’anganalect’ -sarjalle. Kalifornian Bakersfieldin pitkäaikaisessa rikolliskaupungissa uusin peli tarjoaa pelaajalle realistisen rikosskenaarion sekä mahdollisuuden suorittaa pelin useat tavoitteet. Jos olet joku, joka tykkää jauhaa ja poistaa vihollisia, se on todennäköisesti pettymys. Jos kuitenkin pidät ajatuksesta ottaa ajoneuvoja ja ajaa ympäri kaupunkia samalla kun suoritat erilaisia ​​tehtäviä, se on ehdottomasti pelaamisen arvoinen. Tässä on joitain odotuksia Grand Theft Auto V: ltä.

Valitettavasti pelin varsinaisesta juonista ei ole sanottu paljon. Tiedämme, että se tapahtuu kuvitteellisessa kaupungissa nimeltä Bakersfield ja että sinun on käytävä useita reittejä pelikokemuksesi aikana. Emme kuitenkaan tiedä mitään tontista. Tämä tulee olemaan todellakin tapaus ”löydät mitä haluat löytää”. Sinulla on todennäköisesti selkeämpi käsitys tarinasta pelin päätyttyä, joten lue lisätietoja. Voit jopa katsella joitain kertomustrailereita virallisella verkkosivustolla, mikä voi antaa sinulle entistä paremman tunnelman pelistä.

Valitettavasti pelin päähenkilö perustuu rikolliseen, joka on pahoin lyöty. Vaikka hän on toipumassa, saamansa haavat ovat jättäneet hänet liikuntarajoitteisille. Tämä pakottaa hänet liikkumaan usein ympäri kaupunkia etsimällä mahdollisia johtoja, jotka johtavat hänet syyllisen luokse. Valitettavasti, ilman luotettavaa tietoa, hänestä tulee etsitty mies, ja hänen ainoa mahdollisuus päästä pois sotkusta on etsiä etsimään vastuussa loukkaantumisistaan.

Vaikka saatavilla on useita sivutehtäviä, suurin osa pelistä perustuu pääjuovaan. Menet moniin tehtäviin ja haasteisiin pelatessasi peliä. Sivutehtävät ovat oikeastaan ​​vain harhautuksia, jotka on suunniteltu tarjoamaan sinulle mielenkiintoisia tehtäviä hahmosi edistämiseksi. Jos pidät todella sivutehtävien ideasta, tämä on hyvä tapa viettää muutama tunti peliä. Jos ei, niin on luultavasti parasta pitää kiinni pääjuovan pelaamisesta.

Saatat ajatella, että grafiikat sisällytettiin tarkoituksena houkutella lisää pelaajia. Näin ei kuitenkaan ole, koska peli toimii melko hyvin myös matalaluokkaisissa tietokoneissa. Syy miksi peli toimii niin sujuvasti, vaikka grafiikka on heikkoa, johtuu lykätystä renderöinnistä. Tämän avulla peli voi piirtää kaikki sujuvaan toimintaan tarvittavat elementit, mukaan lukien grafiikka. Parasta on, että kehittäjät ovat jo luoneet kaikki pelissä käytetyt resurssit, joten sinun ei tarvitse tehdä mitään pelin käynnistämiseksi. Se auttaa myös, että ohjelmoijat käyttivät aikaa parantamaan pelin suorituskykyä vanhemmilla tietokoneilla, mikä varmistaa, että jopa vanhemmat tietokoneet voivat pelata peliä.

Jos aiot pelata GTAA-versiota, sinun on pidettävä mielessä muutama asia. Ensin sinun on poistettava automaattinen tallennus käytöstä ennen pelin pelaamista. Tämä estää tarpeettomia pelitietoja tallentumasta kiintolevylle. Se auttaa myös asettamaan pelin muistikoon maksimiin, josta olet valmis maksamaan. Viimeinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on sammuttaa törmäystunnistin, koska se pyrkii kaatamaan pelin saapuessaan joihinkin tungosta kaupunkeihin.