Google Panda -päivitykset eivät saaneet vain paljon negatiivista palautetta suurelta yleisöltä, vaan myös bloggaajien verkkoyhteisössä. Jotkut ihmiset eivät ole tyytyväisiä siihen, että hakukoneet, kuten Google, valitsevat ja valitsevat, mitä sisältöä sisällytetään tuloksiin. Monet ihmiset ovat arvostelleet tätä yrityksenä verrattuna Internetin ihmisiin, ja jotkut jopa sanovat, että se on yritys rajoittaa Internetin käyttäjien voimaa. Totuus on kuitenkin, että yrityksen on pysyttävä liiketoiminnassaan ja että se on valinnut aiheet, joita se esittelee ja mitkä eivät.

Googlen päätöksen perusajatuksena oli varmistaa, että sen hakukoneet tarjoavat asiaankuuluvia tuloksia hakijan pyyntöön. Monet ihmiset eivät ehkä tiedä, että käänteisellä linkillä voi olla paljon erilaisia ​​merkityksiä. Käänteiset linkit ovat linkkejä toiselle verkkosivustolle tietyltä sivustolta. Ne voivat olla positiivisia, kuten hyödyllisiä tietoja sisältävä sivu, tai ne voivat olla negatiivisia, kuten vain verkkosivusto, johon on kirjoitettu negatiivisia tietoja. Google on pohjimmiltaan ottanut huomioon, kuinka moni ihminen linkittää mille tahansa sivulle ja millainen vaikutus sillä on.

Joten miten tämä vaikuttaa hakukoneisiin? On selvää, että Googlen on näytettävä osuvia tuloksia hauille, jotka saavat yli muutaman miljoonan osuman. Tämä voi tarkoittaa, että sisältö on haettava tietyiltä sivustoilta. Se on kuitenkin odotettavissa. Yritys on tehnyt tämän valinnan pitääkseen hakukoneiden sijoituksen mahdollisimman korkealla.

Jotkut ihmiset ovat järkyttyneitä siitä, että Google on päättänyt esittää vain konservatiivisia näkökulmia, kuten sellaisia, jotka edistävät kristillistä uskomusjärjestelmää. On totta, että uusien sääntöjen mukaan on aborttia edistävän sisällön löytäminen vaikeampi, vaikka voit etsiä hakupalkista ”elämää suosiva” tai ”valintaa suosiva” ja löytää paljon materiaalia, joka ei. On myös vaikeampi löytää mitään, joka edistää rasismia tai syrjintää, joko pro- tai anti-rasismia. Lisäksi uudet ohjeet eivät salli vihan tai ennakkoluulojen ilmaisemista. Ainoa tapa, jolla yritys voi todella hallita tilannetta, on tiukemmat ohjeet kaikille ohjelmille.

Vaikka Google on ottanut tällaisen kannan väärennettyjen uutisten ja muiden hölynpölyjen leviämistä vastaan, heidän on silti luotettava muutamiin kolmansien osapuolien verkkosivustoihin hakemaan tarvitsemaansa sisältöä. Jos he haluavat poistaa väärennetyt uutiset kokonaan, heidän on saatava jotkut epäluotettavat sivustot ottamaan sisältöään. He yrittävät varmistaa, että epärehelliset sivustot eivät käsittele heidän algoritmejaan, mikä johtaisi siihen, että monet heikkolaatuiset sivut näkyvät Googlen ensimmäisellä sivulla. Vaikka monet ennustavat, että tällä ei ole paljon vaikutusta hakumarkkinoihin, tärkeintä on, että sinun on noudatettava sääntöjä, jos haluat jatkaa menestystä. Et halua menettää kaikkea tähän asti tekemääsi kovaa työtä,

Yksi suurimmista peloista, joita Internet-markkinoijilla on ollut hakukoneoptimoinnin alusta lähtien, on ollut, että Google alkaa poistaa roskapostiksi katsottuja verkkosivustoja. Jos ohjeet ovat liian tiukat, ainoa tapa, jolla verkkosivusto voi pysyä liiketoiminnassa, on, jos ne todella tarjoavat jonkin verran arvoa lukijalle. Viimeinen asia, jonka Google haluaa, on, että heidän käyttäjät saavat huonon maineen. Varmistamalla sivuston laillisuuden ja hyvän sisällön saamisen se antaa yritykselle paremmat mahdollisuudet menestyä. Parasta on, että he ilmoittavat näistä muutoksista puolen vuoden välein, joten sinun ei tarvitse edes olla tietoinen siitä, mitä SEO-maailmassa tapahtuu. Voit käyttää sitä milloin tahansa ja pystyt aina pysymään ajan tasalla muutoksista.