Jos sinulla on tekemisissä GPI: n (Get Paid Taking Surveys) kanssa, olet epäilemättä törmännyt termiin ”Glowpay-talletuksen kesto”. Tämä on yrityksen tarjoama lyhytaikainen maksusuunnitelma. Usein on sanottu, että tämä on huijaus ja että se merkitsee vain luottokortin korkomaksujen keräämistä uudelleen. Nämä ajatukset ovat yleensä perusteltuja, koska järjestelmässä on monia kielteisiä näkökohtia, mutta se ei tarkoita, ettei siitä voi olla hyötyä, jos sitä käytetään oikein.

Jotta voimme selittää tarkalleen, mitä tämä tarkoittaa, meidän on tarkasteltava, miten tämä toimii. Pohjimmiltaan tämä ominaisuus toimii sallimalla sinun nostaa tietty määrä rahaa tililtäsi tietyn ajan kuluttua. Tämä on asetettu rahasumma, eikä se ole sidottu mihinkään tiettyyn toimintaan, joka tapahtui sinun ja GPI-yrityksen välisen sopimuksen aikana.

Merkittävin tapa, jolla tämä toimii, on, että siihen ei liity peruuttamisrangaistusta. Yritys yksinkertaisesti veloittaa muutaman punnan nostomaksun, joka lisätään kuukausittain siihen asti, kunnes olet maksanut tilillesi asettamasi rahat. Tämän laskemiseen käytetään tietysti erilaisia ​​menetelmiä. Saatat huomata, että se perustuu keskimääräiseen kuukausittaiseen rahasummaan, jonka kulutat veloitustilille.

On kuitenkin huomattava, että saatat olla mahdollista nostaa kuukausittain enemmän rahaa kuin asetettu summa. Sinulta ei veloiteta palkkioita kaikista summista, jotka nostat tämän summan yläpuolella, vaikka saatat joutua vuosimaksuun, joka on laskettu tilin hallussa olevien kuukausien perusteella. Jos olet käyttänyt tiliä pidempään kuin tämä, saatat huomata, että tämä vuosimaksu on paljon pienempi kuin mitä sinulta veloitettaisiin, jos olisit nostanut kaikki rahat kerralla. Tämä johtuu siitä, että yritys on tappiollinen ylimääräisten varojen myynnistä, ja se on korvattu summalla, jonka olet maksanut palkkioina.

Ainoa poikkeus tästä säännöstä on, kun päätät sulkea tilisi. Jos teet niin, seuraamuksesta veloitetaan koko nostamasi rahamäärä. Tästä ei voida luopua maasi lakien mukaisesti. Sinun on oltava tietoinen tästä, jos päätät sulkea tilisi ennen kuin olet maksanut nostosumman. Saatat myös huomata, että nostorangan kestoa sovelletaan vain, jos suljet tilin tietyn ajan kuluessa, esimerkiksi kahden viikon kuluessa tilin avaamisesta.

On huomattava, että tämä on helppokäyttöinen palvelu ja voit yksinkertaisesti sulkea tilin välttääksesi sakkoja. On kuitenkin tärkeää muistaa, että olet edelleen vastuussa rahasi maksamisesta ajoissa. Tämä tehdään tekemällä postitettu päivämääräinen tarkastus lähettämällesi rahamäärälle ja vastaanottamalla rahat määrätyssä ajassa. Maksamatta jättäminen voi johtaa syytteeseen petoksesta. Tähän voi sisältyä syytteitä sinua rahanpesusta, ja yhtiö voidaan asettaa syytteeseen myös itse rahanpesulain mukaan.