Suurella valikoimalla ylijäämäpelejä monet jälleenmyyjät tarjoavat Gamestop-luottoa. Tätä voidaan käyttää lisäpelien, lahjakorttien, lahjakorttien ja muun ostamiseen. Ansaitsemasi hyvitys voidaan käyttää missä tahansa Gamestop-paikassa videopelien ostamiseen. Jos sinulla ei ole luottotiliä Gamestopissa, voit silti ostaa useimmat tuotteet luottokortillasi. Tässä artikkelissa on tietoja Gamestop-kortin saamisesta ja muita tietoja, jotka sinun tulisi olla tietoisia verkkokaupoissa.

Voidaksesi osallistua ohjelmaan, sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Sinun ei tarvitse olla Gamestop-sekkitili aloittaaksesi tämän ohjelman. Sinun on kuitenkin oltava rekisteröitynyt jäsen sivustolla. Tästä palvelusta peritään pieni maksu, mutta se on sen arvoinen, jos nautit uusien pelien pelaamisesta lastesi kanssa. Jos pidät aikuispeleistä, tämä ei ehkä ole oikea paikka sinulle, mutta jos haluat pelata uusia pelejä tietokoneella tai tablet-laitteella, tämä on hieno tapa viettää vapaa-aikaa.

Kun olet rekisteröitynyt ja sinulla on luottokortti, voit ostaa eniten mitä tahansa sivustolta. On muutama asia, joka sinun on muistettava verkkokaupoissa. Varmista, että ostat sivustolla, joka sopii ostamiesi pelien tyyppiin. Videopeleille, tietokonepeleille ja lautapeleille on erilliset sivustot. Haluat ehkä tarkistaa joitain eri sivustoja ja löytää jälleenmyyjän, jolla on kaikki etsimäsi. Kun löydät sivuston, jolla on kaikki ostamasi pelit, voit rekisteröityä, ja ostoksesi on vain syöttää laskutus- ja toimitustietosi.

Kun olet valmis maksamaan, sinun on yksinkertainen asia käyttää luottokorttiasi ostoksen loppuunsaattamiseen. Kun olet suorittanut prosessin, Gamestop vahvistaa tilauksesi. Sitten saat pelisi postitse. Lisätietoja ei tarvita. Sivusto on suojattu, ja voit tehdä ostoksesi luottokortillasi, joten ei ole syytä olla tekemättä.

Sinun tarvitsee vain istua alas ja nauttia leikkiä perheen ja ystävien kanssa. Gamestopilla on valikoima erilaisia ​​pelejä, ja ne ovat erittäin kohtuuhintaisia. Et löydä niistä mitään hintalappuja, jotka tekisivät ne budjetistasi. Joten kun löydät vapaa-aikaa, katsokaa pelejä, etkä voi mennä pieleen.

Jos etsit jotain uutta pelattavaa, et voi mennä pieleen yhdessä tämän suositun valmistajan saatavilla olevista peleistä. Sinun ei tarvitse huolehtia toisen sarjan ostamisesta, koska ostit ensimmäisen aiemmin. Gamestop tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikkialle Yhdysvaltoihin. Sinun ei tarvitse maksaa ylimääräisiä toimituskuluja. Tämä tarkoittaa ilmaisia ​​pelejä! Se on helpotus!