Tässä on joitain parhaita ilmaisia ​​Minecraft-pelejä, jotka ovat saatavilla Internetissä tänään. Olen varma, että jos olet pelin fani, pystyt kertomaan, millä monimutkaisuustasolla voit edetä pelin läpi. Peli on hyvin riippuvuutta aiheuttava, ja kun olet ylittänyt aloittelijan tason, muutat vain luovemmaksi. Ja tässä uskon pelin todellisen hauskanpidon: voit kehittää taitojasi edelleen ja tulla pelin mestariksi.

Ensimmäistä kaivostoiminnan parhaista peleistä kutsutaan Craft Valley. Tämä on yksi realistisimmista luomuksista, joita pelaajien luomilla maailmoilla on tarjottavanaan. Se on pohjimmiltaan kaupunki, jossa on siluetti ja lentokenttä. Kun tulet kaupunkiin ensimmäisen kerran, ympärillä on merkkejä, jotka osoittavat sinulle, että olet ”lautaluolassa”.

Jännittävän luolan lisäksi on useita paikkoja, joissa voit rakentaa robottirakenteita, jotka auttavat sinua edistymään pelin läpi. Käsityöosa tulee sisään, kun sinun on mentävä ryöstöjoukkoon, nostettava se ja myydään sitten uudelleen korkeammalla hinnalla robotti-automaatissa. Pidin todella ajatuksesta pystyä rakentamaan monenlaisia ​​esineitä ja myymään ne ansaitaksesi ylimääräistä rahaa. Käsityö tehdään parhaiten väkijoukkojen kanssa, jotka pudottavat jotain, joka on myyntihintaa enemmän (kuten harvinaisia ​​kukkia tai muuta käsityömateriaalia), ja ainoa poikkeus tästä säännöstä on, kun sinun on tyhjennettävä tietty määrä tilaa toiselle käsityöreseptille.

Toinen suuri peli, joka on saatavana ilmaisissa MineCraft-peleissä, on nimeltään Unturned. Täältä sinun on löydettävä esineitä, jotka ovat hajallaan maailmankartasta. Kun löydät yhden näistä esineistä, joudut rakentamaan rakenteen maailmankartan kulmaan, jotta voit kerätä siihen sisältyvän malmin. Sinun on tehtävä tämä, koska jokainen rauniot sisältävät arvokkaita malmeja, joita tarvitaan rakentamiseen. Rakennus avaa oven, joka sisältää luettelon kaikista tarvitsemastasi käsityömateriaaleista sekä rajattomat käsityötasot.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Unturned-moninpelitila. Jos nautit yhden pelaajan pelin yksinpelistä, moninpeli osoittautuu melko hauskaksi. Pelin moninpeliversiossa työskentelet yhdessä kahden ihmisen kanssa tiiminä. Tavoitteena on rakentaa kaupunki, hankkia resursseja ja taistella muita pelaajia vastaan ​​kaupungin kunniaksi. Se on aivan kuin pelata yksinpeliä, mutta sinulla on mahdollisuus tehdä yhteistyötä ja työskennellä kahden ihmisen kanssa samanaikaisesti.

Creativerse-sarjassa voit nauttia myös suositusta romunvarauspelistä nimeltä Seasoul. Seasoul on mainossarjan toinen erä ja on paljon jännittävämpi kuin ensimmäinen peli. Jos rakastit ensimmäistä kääntämätöntä peliä, rakastat myös toista. Se on vain hieman enemmän omaperäisyyttä ja jättää sinut haluamaan enemmän.