Fortnite on miellyttävin online-strategiapeli maksamatta senttiäkään. Fortnite on suosittu online-videopeli, jota pelaa monet ihmiset ympäri maailmaa. Se on jännittävä ja haastava peli, jossa rakennat linnoituksia ja puolustuksia suojaamaan kotiasi pahojen Fortnight-hyökkäyksiltä. Pelin ainutlaatuinen piirre on, että voit pelata sitä ilmaiseksi. Ennen kuin aloitat pelin, sinun on kuitenkin tiedettävä joitain sääntöjä ajanhukan välttämiseksi.

Fortnite aloittaa puolustusoperaation. Sinulle annetaan tietty aika rakentaa ihanteellinen linnake ennen vihollisen hyökkäystä. Ajan pituus voidaan räätälöidä mieltymystesi mukaan, mutta yleensä mitä enemmän pisteitä saat tänä aikana, sitä nopeammin linnake rakennetaan ja sitä vahvempi se on. Rakentamisen jälkeen sinun on puolustettava linnoitustasi vihollisen hyökkäyksiltä.

Pelin aikana voit kerätä kolmenlaisia ​​pisteitä. Näitä kohtia voidaan käyttää koristeisiin ja apuvälineisiin, kuten nuotion korjaamiseen tai rakentamiseen. Kun edet pelin läpi, sinulle annetaan myös lisäpisteitä. Jokaisella tasolla sinulle annetaan mahdollisuus kerätä resursseja, kultaa, luita tai puuta. Jokaisella resurssilla on eri käyttötarkoitukset, joten on järkevää valita huolellisesti, mitä kerätä ja mitkä jättää.

Aloittaaksesi alaviitteen pelaamisen verkossa, sinun ei tarvitse tietokonetta tai muuta laitteistoa kuin verkkoselainta. Tarvitset vain nopean internetyhteyden. Kun olet rekisteröitynyt, sinulle annetaan tunnusnumero. Anna tämä tunnusnumero, kun pääset peliin. Tilisi aktivoidaan ja voit aloittaa pelaamisen välittömästi.

Fortnite on saatavilla ilmaiseksi rajoitetun ajan. Jos haluat pelata täysversiota, voit ostaa sen kokeilujakson jälkeen. Pystyt käyttämään kaikkia ominaisuuksia, mukaan lukien puolustusjärjestelmä, ansaitseminen, tasoittaminen ja sadonkorjuu. Jotkut tasot edellyttävät, että suoritat tehtäviä, kuten nouset mäkeä ylös ja kiipeet puuhun tai tyhjennät joen.

Kaiken kaikkiaan peli on jännittävämpi kuin useimmat mobiililaitteilla saatavissa olevat puolustuspelit. Fortnite online tarjoaa haastavan pelattavuuden ja loistavan toistettavuuden. Se on viihdyttävä ja helppo oppia. Pelistä ansaitsemallasi rahalla voit ostaa koristeita ja muita päivityksiä linnakkeeseesi. Kun haluat päästä eroon tietokoneeltasi, käynnistä Fortnite Free downloads -sovellus ja unohda tietokoneesi ongelmat.