Jos aiot osallistua moottoriurheilutapahtumaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa eikä sinun tarvitse rekisteröintit-paidaa, sinun on tiedettävä säännöt. On erittäin tärkeää, että kuljettajat koristavat itsensä sopivalla rekisteröintitarralla tunnistamaan heidät tietyn moottoripyöräorganisaation tai -joukkueen viralliseksi joukkueen kuljettajaksi. Iso-Britannian moottoripyöräkilpailuilla on omat sääntönsä tässä asiassa. On erittäin tärkeää, että kaikki osallistujat noudattavat näitä sääntöjä osallistuessaan Grand Prix -kilpailuun. Lisähaitan välttämiseksi kilpailun järjestäjät ryhtyvät kaikkiin varotoimiin varmistaakseen, ettei kukaan osallistuja osaa kohdella väärin.

Syynä korkeaan rekisteröintimaksuun on se, että junioriluokissa on monia luokkia ja alaluokkia. Kaikkien osallistujien on ilmoittauduttava ja maksettava osallistumismaksu. Koska eri maille on erilliset luokat, on luonnollista, että eri maista tulevat osallistujat matkustavat erikseen osallistumaan kilpailuun. Tämä käytäntö on jatkunut vuosia useissa Grand Prix -tapahtumissa ympäri maailmaa. Jopa kotimaan moottoriurheilussa, kun kuljettajat lähtevät maasta toiseen osallistumaan moottoripyöräkilpailuun, heidän on maksettava erilliset osallistumismaksut maistaan.

Toinen merkittävä ero normaalin pyöräkilpailun ja moottoripyöräkilpailun välillä on se, että normaalin pyöräkilpailun osallistumismaksu koostuu kiinteästä maksusta jokaiselle osallistujalle. Nais- ja miesten ratsastajille maksetaan kuitenkin erilliset maksut. Molempien luokkien maksujärjestelmä voidaan rakentaa siten, että kullekin luokalle myönnetään sama summa kilpailun lopussa. Naisten maksurakenne on hieman erilainen kuin miesten. Kiinteän osallistumismaksun lisäksi naisten ratsastajien on maksettava myös erityinen A-luokan palkkio, joka lasketaan heidän suorituksensa perusteella edellisessä kilpailussa.

Käsite tarjota faneille ilmaisia ​​juttuja ei ole uusi. Fanit ovat saaneet ilmaistarpeita, kuten kilpa-asut, kilpa-kypärät, kilpa-pyörät ja kilpa-laukut koko ajan. Itse asiassa nämä myynninedistämiskampanjat ovat jatkuneet moottoriurheilun alusta lähtien. Ei siis ole yllättävää, että kilpailutiimi haluaa jatkaa tätä perinnettä antamalla t-paidan, johon on painettu joukkueen logo kaikille osallistujille. Vaikka rekisteröimättömät t-paidat maksavatkin rahaa, summa, jonka joukkue maksaa yhden näiden paitojen luovuttamisesta, on pieni verrattuna rahoihin, jotka he voivat käyttää mainontaan ja ylennyksiin.

Teams have the option of choosing whether or not to give the jerseys away during the actual competition. If teams want to promote their sponsors, they could do so by giving the free stuff away. On the other hand, if they want to create more awareness about their team and their participation in the grand Prix, they could spend on advertising and promoting. Some sponsors want their brand to be associated with a particular team, so they invest a lot of money in sponsoring a team. This way, they get a share of the pie and can hire some good players as well.

Jos olet fani, joka rakastaa lyödä vetoa, tiedät, että vedonlyönti tapahtuu sunnuntaina, vain paperilla. Joten miksi ei ole räjähdys kokeilla jotain erilaista sunnuntaina. Sunnuntai on päivä, jolloin kaikki ovat vapaita ja rekisteröintiä ei ole. Joten miksi et nauttisi suosikkiurheilulajistasi ilman rekisteröitymisen vaivaa. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on vain ilmestyä paikalle henkilöllisyystodistuksen kanssa ja nauttia pelistä.