Call of Duty: Warzone on uusi ensimmäisen persoonan ampujan videopeli Electronic Artsilta. Pelin on kehittänyt Call of Duty -kehittäjä Infinity Ward ja julkaissut Electronic Arts. Peli julkaistiin lokakuussa 2020 pitkän beta-testijakson jälkeen, ja se sisältää yhden pelaajan kampanjan sekä useita moninpelejä. Jos haluat ostaa pelin, löydät sen monista paikoista. Katsomme joitain näistä.

Ensimmäinen sivusto, jota tarkastellaan, on oma sivusto. Sen pelisivustolta löydät yleiskatsauksen pelistä sekä tietoja kaikista erikoisominaisuuksista, jotka sisällytetään peliin, kun se lopulta tulee myyntiin. Sivusto tarjoaa myös Call of Duty: War Zone -hinnoittelun ja luettelon virallisista verkkosivustoista, joista ihmiset voivat ostaa pelin laillisesti. Se on loistava sivusto pelin käsityksen saamiseksi ennen sen ostamista.

EA: n toinen sivusto on myös tarkastelun arvoinen. Tämä sivusto on nimeltään EA Sports, ja se sisältää tietoja erilaisista peleistä, kuten Call of Duty: Warzone. Tältä sivustolta löydät pelin hinnan, viralliset ennakkotilaukset, uutiset ja UKK-osion. Hintavertailu on saatavana myös kotisivulla.

Lisäsivusto, joka kannattaa tutkia, on Call of Duty eShop. Tämä on eShop – sivusto, joka myy tuotteita Internetin kautta – joka myy Call of Duty -pelejä. Se sijaitsee verkon suosituimmalla ostosivustolla, eBayssa. Voit selata saatavilla olevia pelejä, lukea arvosteluja ja tehdä tarjouksia tai ostoksia.

Jos et pidä näistä sivustoista, voit yrittää hankkia sen jälleenmyyjältä. Amazon on yksi tällainen jälleenmyyjä. Se myy Call of Duty: Warzone -alennushintaan, vaikka on parasta ostaa suoraan heiltä eShopista ostamisen sijaan.

Yleensä pelin hinta ei ole liian kaukana alkuperäisestä julkaisusta, mutta vähittäiskauppiaiden ja verkkokauppojen välillä voi olla jonkin verran vaihtelua. Paljon riippuu siitä, kenellä on halvin hinta, koska vaihteluja on usein suuria. Muista, että sinun pitäisi ostaa peli sinne, missä se on saatavilla. Jos haluat odottaa pelin julkaisua maassasi, et halua maksaa koko hintaa. Mutta jos olet valmis maksamaan koko vähittäishinnan, saat hauskan pelin, joka on rahan arvoinen!