Call of Duty on yksi suosituimmista peleistä Facebookissa. Pelaajat ympäri maailmaa viettävät lukemattomia tunteja taistellessaan toisiaan sekunnin erissä käyttäen vain aseitaan ja muutamia yksinkertaisia ​​mutta tehokkaita aseita. Call of Duty -sarja on ollut olemassa vuodesta 1993 lähtien, mutta se oli todella alkanut tulla omaksi, kun Modern Warfare julkaistiin, jolloin pelaajat voivat valita omat asettelunsa ja tehtävänsä nykyisen toisen maailmansodan paikkojen luettelosta. Tuossa pelissä pelasit hahmoa, joka oli suunniteltu osaksi sodan ponnisteluja natseja vastaan, jotka hallitsivat suurta osaa Euroopasta toisen maailmansodan aikana.

Myöhemmin pelikehittäjät päättivät tehdä interaktiivisen pelin, jossa sinun ei tarvitse tappaa ketään tai räjäyttää mitään. Sen sijaan sinun tarvitsi vain työskennellä tasojen läpi, suorittaa haasteita ja tehtäviä mennessäsi. Tuossa pelissä voit myös valita eri aseista ja eduista, jotka vaikuttavat tapaan pelata peliäsi. Joka kerta kun nouset tasolle, uusia aseita avataan käytettäväksi, ja tämä jatkui, kun Modern Warfarea myytiin jatkuvasti nippujen kautta Call of Duty: Black Opsiin asti, joka oli viimeinen peli, jossa käytettiin Call of Duty -kaavaa.

Siitä lähtien muita pelejä on tullut ja mennyt, kuten Counter-Strike, Need for Speed ​​ja muut. Kuitenkin on edelleen valtava fani, joka pelaa näitä pelejä, ja jos etsit uusia pelejä, tämä on hyvä paikka aloittaa. Call of Duty on yksi hauskimmista peleistä siellä. Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, älä huoli, koska peli on saatavilla monilla eri pelisivustoilla. Esimerkiksi Steamworks antaa pelaajille mahdollisuuden ostaa Call of Duty -pelin suoraan tietokoneeltaan.

Kun olet käynyt läpi opetusalueen, olet valmis ottamaan aseen ja aloittamaan terroristien viemisen. Joitakin käytettävissä olevista aseista ovat M1-karabiini, aavikon kotka ja pistooli. Nämä aseet voivat olla automaattisia tai puoliautomaattisia, joten on paljon vaihtoehtoja pelin pelaamisen suhteen. Jokaisella aseella on omat määritteensä, joten pelaajien tulisi viettää aikaa päättääkseen, mitä he haluavat tehdä koko tasolla.

On olemassa kaksi erilaista monen pelaajan Call of Duty -peliä, joihin pelaajat voivat liittyä. Nämä ovat Team Deathmatch- ja Objective-tilat, joissa jokainen joukkue yrittää poistaa toisensa aseiden, räjähteiden ja lähitaistelujen sekoituksella. Vaikka jokaisen pelin ensimmäinen kierros on kelloa vastaan, ylitunnit tapahtuvat käyttämällä erityisiä sääntöjä, jotka määrittävät kuinka kauan pelaat.

Jos et ole koskaan ennen pelannut Call of Duty -peliä, verkossa on runsaasti tietoa. Virallinen verkkosivusto on loistava tapa oppia pelin taustasta ja siitä, miten saada siitä eniten hyötyä. Tämän pelioppaan on kirjoittanut Call of Duty -asiantuntija, joten voit olla varma, että se on oikea. Voit myös ilmoittautua Call of Duty -foorumeille, joissa voit keskustella kaikenlaisista peliin liittyvistä aiheista. Se on loistava paikka kerätä uusia vinkkejä tai saada selville mahdollisista ongelmista.